Cute overall, but the table outside is too sloping, it feels like being on the Straits of Bonifacio during the crossing, having to hold on to the cutlery to prevent it from flying to the ground. Very kind waiters but not inclined to description, an appetizer tasting of cured meats and cheeses arrives without any description, so I don't know what I'm eating. Very abundant first courses, but really exaggeratedly large, but with too much pepper. Gaviscon will come to help tonight. I've already been years ago and that's why I went back, only to be disappointed by my expectations, I'm sorry but something has really changed. How come?
I recommend it! Location located in one of the most characteristic parts of the historic center of Viterbo. Excellent cuisine and service, as well as a helpful and professional owner. If you are in Viterbo it's a must!
Enrico Della Torre
.
29 Agosto 2024
10,0
Traditional dishes with attention and care and more innovative ones. We chose the Crostini with Toma Reale, bacon and Aleatico reduction (10 euros, perhaps a little expensive), then Spaghettoni with cheese and pepper and Viterbese chicken leg.
Lorentz Cavallo
.
29 Agosto 2024
10,0
Very good meal but one of us got sick because of the fish tartare.
ourdia louni
.
25 Agosto 2024
6,0
5 of us ate carbonara, cacio e pepe and gricia, all very very good. Super carbonara! Very honest prices. Waiters friendly but a little absent.
Elisa T.
.
23 Agosto 2024
10,0
Friendly and prepared staff.
The dishes are EXCELLENT and VERY abundant.
Really... I recommend it.
Michela Ambrogio
.
21 Agosto 2024
10,0
Everything perfect and really friendly staff
Alessandra Zampatti
.
16 Agosto 2024
10,0
Excellent
The food
The quality
The amount
The professional welcome
At the top !
angelo ferraro
.
05 Agosto 2024
10,0
Il ristorante merita tantissimo sia come sala sia come qualità della cucina e delle materie prime utilizzate, purtroppo il personale non è all altezza del potenziale che la struttura offre. Pare facciano tutto controvoglia , dimenticano le domande, e non ti spiegano niente rendendo la cena anonima .
Michele S
.
07 Giugno 2024
6,0
Con mia moglie ho pranzato in questo ristorante di Viterbo, un locale caratteristico in un vecchio palazzo del centro storico, con soffitto in legno sostenuto da archi in tufo.
Il menù: un antipasto di mini supplì (due alla cacio e pere, due all'amatriciana, due alla carbonara); lombrichelli con crema di broccoli e susianella (salsiccia di fegato di maiale, prodotta nel territorio); strozzapreti con verza, pistacchi e pomodori secchi.
Per dolce; marroni con panna e rhum; tartufo con nocciole dei Monti Cimini.
Prodotti ottimi e gustosi; un solo piccolo appunto: la pasta dei due primi era un po' al dente (ma questo è un nostro gusto particolare).
Birra artigianale per pasteggiare.
Prezzo nella norma.
enzo valentini
.
14 Marzo 2024
8,0