We liked it so much we came back the next evening!
We had beef tartare, fried pizza, zucchini flowers, ciauscolo crostini, fried lamb ribs, peposo, fettuccine alla campagnola, lombricelli with broccoli, and cheese selections. Everything was delicious. The staff was very kind and friendly. The atmosphere was lovely. It's just a few minutes' walk from the center. Definitely worth a try.
Pietro Galloni
.
04 Ottobre 2025
10,0
Very welcoming place, staff attentive to dietary needs (I'm celiac and I ate very well), excellent wine.
A must-try if you're passing through Viterbo.
manuela camalori
.
29 Settembre 2025
10,0
Typical restaurant, excellent food, and even a high-quality gluten-free option!
10/10.
If you're in Viterbo, it's a must-try.
Anita Cattaneo
.
29 Settembre 2025
10,0
A lovely place in the heart of Viterbo, delicious food, and very polite and friendly staff. I'll definitely be back.
Milano Segreta
.
28 Settembre 2025
8,0
The clam gnocchi were a no-no, too soupy. The shrimp and calamari Catalana was better, but overall nothing exceptional. Nice place, efficient service, but I wouldn't go back.
Filly
.
04 Settembre 2025
6,0
The quality and price are excellent.
Simple dishes and friendly staff.
Ken
.
04 Settembre 2025
6,0
A nice surprise. I didn't imagine. Well done!
marco pagani
.
28 Agosto 2025
10,0
One of the best food we had in the entire trip (via Francigena from Viterbo to Rome)!
Jasmina Mercuri
.
26 Agosto 2025
10,0
Abbiamo cenato qui il 25 aprile. Purtroppo ci hanno fatto accomodare nel locale affianco, esteticamente non bello come la sala principale.
Abbiamo preso una pizza fritta con porchetta, ottima....buonissimi anche i primi, soprattutto la carbonara....un po' meno il secondo. Tempi di attesa un po' lunghi. Conto nella media.
Nella centralissima piazza delle Erbe, in uno dei tanti vicoletti si trova questa osteria tipica viterbese. Ci accomodiamo subito avendo prenotato. Menù con ricette tradizionali ed altre rivisitate. Abbiamo preso una pizza fritta con rucola e porchetta seguita da un classico della cucina romana, la carbonara. Per chiudere pollo alla viterbese. La pizza fritta molto saporita, diversa da come viene fatta a Napoli, ma fritto non unto e leggero; carbonara molto saporita e ben presentata in un coccio di ceramica. Infine il pollo, anche esso sfizioso e saporito. Qualità prezzo ottima, unica nota di miglioramento per le cameriere, alcune delle quali hanno avuto, non specificatamente nei nostri confronti, un atteggiamento poco cordiale.
Andrea Piccirillo
.
17 Aprile 2025
8,0