We spent a quiet evening with friends in this place, excellent service and cuisine throughout. Definitely coming back!!
Nicola Figaro
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28 Dicembre 2024
10,0
excellent restaurant at fair prices, we come here for dinners based on typical Bassano asparagus. the meat also very good. booking is always recommended. large private and free parking.
Marco Vanin
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27 Dicembre 2024
10,0
Handy place, eaten discreetly at a company dinner.
🔝for the management of food intolerances. They handled celiac, lactose intolerant and garlic intolerant people without any problems 🔝
Deborah Gajotto
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20 Dicembre 2024
8,0
They have been kind and welcoming since I was a little girl....I admire their commitment and dedication!
Katia Tardivo
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13 Novembre 2024
10,0
We had lunch with bigoli with duck sauce and a delicious Polish rib, all with excellent wine and finally tiramisu
Maria Angela Maso
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03 Novembre 2024
10,0
The food is very good... attentive staff, a slightly vintage atmosphere,... the exterior is beautiful for ceremonies
Annamaria Viola
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28 Ottobre 2024
10,0
Correct price/quality ratio, slightly dated environment
Andrea Rossi
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20 Ottobre 2024
6,0
Tre Valori: la Passione, che se non c’è non la puoi inventare.. questo Chef però la può insegnare.. basta accorgersene e ascoltare. La Tradizione che in cucina si tramanda e qui al Pioppeto la trovi, sempre rispettosa delle sue Radici anche quando viene rivisitata perché il Consumatore e i tempi, talvolta lo richiedono. Territorio è Cultura, Prodotti e Amore per la cucina delle Cose Buone. La semplicità di questa Famiglia Dussin è pari alla sua fama, cenare qui è come essere a casa.. perché Ti fanno sentire a casa. Sono stato qui per la Cena Lions d’inizio anno sociale ed ho mangiato davvero bene, con un ottimo curato Servizio. Ho degustato un menù di 5 portate a base di Baccalà e lo garantisco per bontà e leggerezza, ottimo l’abbinamento al Durello (bianche bollicine autoctone). Dotta e interessante la relazione tenuta dallo scrittore Otello Fabris, un’amabile “lectio magistralis” che ci ha guidato dalle isole Lofoten estremo nord Europa, fino a Romano d’Ezzelino. Sorbetto al Varnelli e un buon Caffè, viatico per una notte davvero Buona, anche dopo aver gustato il… Baccalà
Piterco5
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19 Ottobre 2024
10,0
The description recalls the glories of a lunch for special occasions but the wonder is that it is a meal that usually and daily can be found waiting for us happily, and so be it, good tastings and 10 and praise always.🍰🍰🍰🎂🎂🎂🙏💯 💯🐱😍
Friday 15 March,
the dish enjoyed today, cod with polenta, is a further delicacy of gastronomic mastery that you can find at the AL PIOPPETO restaurant in Romano d'Ezzelino. The salient features that characterize it make you want to return and savor again the harmonious notes of fragrant creamy maritime flavor combined with polenta. Every bite is an invitation to the well-being of the palate and taste buds, truly special. What about the refined EXTRA VIRGIN OLIVE OIL GNOSETTO i POVE DEL GRAPPA, and the excellent still white VESPAIOLO. A PERFECT TEAM to score in the masterly game of customer satisfaction. Have you already been here at PIOPPETO? COME BACK, haven't you been there yet? COME HERE, you will find the best that it can offer as typical and genuine products tailored to each evolving season.
Thursday 10 October,
Delicious lunch, turkey stew,
Steamed cauliflower,
Mixed salad,
Coffee, super quick, super tasty and healthy.
💯💯💯🙏🌹
paolo nicolotti
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10 Ottobre 2024
10,0
Mangiato bene , cena a base funghi e tartufo .. unica pecca il tartufo che non aveva molto gusto.. per il resto mangiato bene, cibo ordinato e servito velocemente , personale gentile e cordiale
Prezzi adeguati
Consigliato !
Erika
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13 Settembre 2024
8,0