Non finisce mai di stupirci con le sue preparazioni di stagione! Ieri paccheri agli asparagi e pancetta, con cacio-ricotta: una squisitezza, piatto eccezionale.
primula56
.
04 Maggio 2025
10,0
We went with friends, good food, nice day
marcello Sapia
.
02 Maggio 2025
8,0
PIZZAS:
A stratospheric pan, good pizza, old-fashioned croqquettes, WELCOMING AND AVAILABLE SERVICE. Good location, spacious. Empathetic, friendly and welcoming owners. What can I say, a beautiful reality. See you soon.
Honest prices 👍
Giuseppe De Rosa (Geronimo)
.
19 Aprile 2025
10,0
We tasted several pizzas and some fried appetizers. All the pizzas are good, even a ketogenic one which I had doubts about to be honest. So I would say five well-deserved stars. I suggest taking the Margherita "pizza al padellino", simple and tasty. It's often crowded, best to book.
Salvio Sergi
.
19 Aprile 2025
10,0
We stopped by this restaurant during our trip with friends and family. The meat is very fresh and well prepared. The pasta for kids was good and the portion abundant. It can accommodate several people, and you can see the kitchen in action. The service is very kind, the price is right and the coffee was free, which we appreciated.
Emanuele Baldassarre
.
01 Marzo 2025
10,0
Excellent restaurant, honest prices and above all excellent quality
Antonio Migliaccio
.
07 Gennaio 2025
10,0
Il fusillo d’oro, un’eccellenza nei piatti tipici locali, tra cui la “ ciambottella grottese” che è sempre eseguita in modo ineguagliabile, ora si esprime al meglio anche nella pizzeria: la pizza al tegamino! Non è una pizza napoletana tradizionale ma è davvero molto buona. Vale la pena di assaggiarla e , come me, ci tornerete, perché buonissima , particolare, da provare. Buonissimo anche il calzone fritto. Ottima la pasta, sempre di ottima qualità il ripieno, frittura stairtinaria.
primula56
.
25 Novembre 2024
10,0