Beautiful location, excellent meat and fish dishes, special pizzas. Friendly staff. Very clean. Very large location. Average prices.
franco berardi
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06 Aprile 2025
10,0
Good and fresh food, friendly staff, fast service despite a full place.
Alessandro Ferdeghini
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29 Marzo 2025
10,0
Certainly among the tastiest and well-seasoned pizzas in all of Bologna, in full respect of the true Neapolitan tradition. A fast service, but certainly a very crowded and slightly chaotic environment (some sound-absorbing panels wouldn't hurt!).
Prices are, as you might expect from a sports club, slightly higher than the norm, but they are worth the expense in terms of quality.
Alessandro Allegretti
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29 Marzo 2025
10,0
Excellent local cuisine and top pizza
enzo fittipaldi
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22 Marzo 2025
8,0
If you want to eat fantastic raw fish this is the place for you: amazing!!!
Laura Turchetti
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22 Marzo 2025
10,0
Nice place, ample parking, good pizza, but.... huge confusion. It is difficult to talk to the diner without having to shout. Unfortunately, restaurant chains, even though they have a less original and tasty offer, are gearing up in this direction to the detriment of places like this whose only flaw is the impossibility of being able to spend a quiet evening with friends
Luca Somma
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22 Marzo 2025
6,0
We had lunch indoors, given the season. The outside seemed very welcoming and cute and I would gladly return to have lunch outdoors in the middle of an oasis of greenery and peace
Daniela Clerico
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21 Marzo 2025
10,0
Very good starters and fish main course
Gianni Tugnoli
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09 Marzo 2025
8,0
Purtroppo devo dire che questa volta sono rimasto deluso, qualcosa forse è cambiato in cucina , a parte l antipasto di mare che non era male, la frittura era da sufficiente e la grigliata insapore e stracotta non sono riuscito a mangiarla.
Peccato.....
maggio63
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21 Febbraio 2025
6,0
Questo posto è davvero magico, lontano dal trambusto cittadino ti trovi immerso nel verde della Romagna... Paesaggio bucolico, la cucina ricorda i sapori e le tradizioni dei bei tempi che furono.La pasta fatta a mano dalle nostre nonne, il ragù di carne ed il brodo ... Eccellenze culinarie ormai un po' dimenticate.....ma non qui, anzi affiancato a tutto ciò trovi delle specialità di pesce di prima qualità. Tutto lo staff da oscar, una menzione particolare per il simpaticissimo Tonino, ma standing ovation va al padrone di casa, Piero, professionista del settore e persona squisita. Grazie di tutto ci rivedremo presto. Complimenti vivissimi.
AntonioCiaglia
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26 Novembre 2024
10,0