We ate at the restaurant twice and had a great time on both occasions. The pizzas were really very good and special. The desserts are also excellent. The lady at the checkout was very kind and nice.
Anna G
.
31 Agosto 2024
10,0
Let's say I expected more. Average frying, nothing special.
Giusy Longo
.
28 Luglio 2024
6,0
We stopped at their Sciamadda, (in dialect sciamadda actually means "blaze". These places, in fact, are small rooms with a maximum of three or four seats, which take their name from the ancient wood-fired oven that characterizes them, with a fire always lit) for dinner. It is located at the back of the restaurant and is accessed via a French door. Beautiful experience that we will repeat.
Fabio Casalini
.
12 Luglio 2024
10,0
The food was very delicious, the place was half hidden but it was nice and the service, I don't know if it was because of the time (10pm) but it was pretty bad, we ordered and one thing arrived, then the other 10 minutes late and the other didn't even arrive.
Agustin Giordano
.
06 Luglio 2024
6,0
Great pizza! €14 for the Prosciutto e Funghi is certainly a bit more expensive than other restaurants in the area, but this pizza is absolutely world class. Rarely have I had such a good quality pizza. Only recommended. The service was also friendly and the house wine for €7 a half liter was also absolutely delicious.
Alex P.
.
02 Luglio 2024
10,0
The best pizza in Pietra.
We've been enjoying coming to the Castello for years.
Service and food top.
Roland Wehrli
.
14 Giugno 2024
10,0
Family dinner. Good pizza and farinata. A stone's throw from the center of Ligurian stone. Medium/high prices
Marco De Martino
.
20 Maggio 2024
8,0
Location strategica, in centro a Pietra Ligure. Le camere sono pulite, comode e confortevoli. A pochi passi si raggiunge la spiaggia e il centro dove fare shopping.
Il ristorante all'interno della struttura è a dir poco eccezionale! Lo Chef Angelo è il numero numero in cucina...ogni portata è
una delizia sia per gli occhi che per il palato!
La cucina a pranzo offre il "Take away'" con diverse proposte del giorno.
È l' ideale per chi vuole mangiare un po' di fritto misto e non perdere tempo seduti al tavolo. Ideale soprattutto per chi non ha voglia di cucinare in vacanza, tipo me!
Tutte le pietanze , rigorosamente liguri ,sono cucinate con grande amore e passione . In sala Patrizia accoglie ed assiste ogni commensale consigliando anche il vino giusto da abbinare alle pietanze. Suggerisco di telefonare e prenotare il tavolo per la cena perché si rischia di non trovarlo. Abbiamo cenato anche mangiando la pizza che è
buonissima, ricca di prodotti di qualità , ed è cotta in forno a legna!.
Consigliatissimo e tappa d'obbligo per chi soggiorna a Pietra Ligure. Complimenti per la gestione.
Prof. CatenaGa
.
15 Aprile 2024
10,0
Ambiente in pietra, caratteristico. Ottime le frittelle di baccalà, le panissette e le acciughe fritte. Un po’ rumoroso ma da provare sicuramente. Prezzi normali
Claudio P
.
15 Aprile 2024
8,0