The tagliatelle with meat sauce thrilled me, a must try. Very good and tasty tortellini in broth, lasagna as per tradition.
Very kind and prepared staff.
Prices are a little high but in line with the quality.
My daughter had been there before and I have to say I wasn't disappointed!
Excellent food, healthy environment and perfect service and what should not be underestimated is that you go out and your clothes don't taste like food!
Excellent for its privacy even for a gala dinner!
Thanks for the lovely evening!🥰🤗😘
A great place with a shop and a restaurant? Or maybe more of a winery with the possibility of tasting. A must-see for people who like wine. The owner was very helpful with choosing wine. Sommelier with a capital S. Food for 6+. I recommend
I haven't eaten this well in my life! The sublime tagliatelle, excellent desserts, high quality raw materials, impeccable service! I can't wait to go back! Well done guys!!!!
Direttore Piero Pompili
Chef Matteo Poggi
Questa è la formazione del “Bologna che tremare il mondo fa” nella cucina del Ristorante Al Cambio.
La Lasagna tanta decantata e la Cotoletta alla Bolognese con l’osso sono una vera esperienza, il petto di Faraona farcito con patate e tartufo “l’ho confessato alla Chef, imbarazzante da quanto è buono”.
I Tortellini in brodo da vera tradizione, dolci 🔝 e una carta dei vini interessante.
Grazie Piero e grazie Matteo per la vostra gentilezza.
Ci vediamo presto!!!
Cucina tradizionale molto ben eseguita, tutto veramente buono, Il direttore Piero credo sia il più elegante capo sala di Bologna e provincia oltretutto molto capace nel sue mestiere, l’unica pecca è non rispondono mai al telefono.