Al Cambio In Bologna

8,0

Basado en 2.847 opiniones encontradas en 8 webs


7.4
8.1
7.6
8.0

tend

282
Di 2.047
in Bologna
47
Di 130
di cucina Cucina bolognese in Bologna

Gestione recensioni

The tagliatelle with meat sauce thrilled me, a must try. Very good and tasty tortellini in broth, lasagna as per tradition. Very kind and prepared staff. Prices are a little high but in line with the quality.
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04 Marzo 2025
10,0
My daughter had been there before and I have to say I wasn't disappointed! Excellent food, healthy environment and perfect service and what should not be underestimated is that you go out and your clothes don't taste like food! Excellent for its privacy even for a gala dinner! Thanks for the lovely evening!🥰🤗😘
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03 Marzo 2025
10,0
A great place with a shop and a restaurant? Or maybe more of a winery with the possibility of tasting. A must-see for people who like wine. The owner was very helpful with choosing wine. Sommelier with a capital S. Food for 6+. I recommend
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28 Febbraio 2025
10,0
Dirty/badly-polished wine glasses. Very friendly service.
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24 Febbraio 2025
8,0
Excellent typical restaurant. Very strict lunch times but it's worth savoring everything. I've eaten there several times and highly recommend it.
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24 Febbraio 2025
8,0
I haven't eaten this well in my life! The sublime tagliatelle, excellent desserts, high quality raw materials, impeccable service! I can't wait to go back! Well done guys!!!!
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20 Febbraio 2025
10,0
A certainty: quality, tradition, impeccable service.
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09 Febbraio 2025
10,0
Nice cute little one. On the other hand, you eat well
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02 Febbraio 2025
6,0
Direttore Piero Pompili Chef Matteo Poggi Questa è la formazione del “Bologna che tremare il mondo fa” nella cucina del Ristorante Al Cambio. La Lasagna tanta decantata e la Cotoletta alla Bolognese con l’osso sono una vera esperienza, il petto di Faraona farcito con patate e tartufo “l’ho confessato alla Chef, imbarazzante da quanto è buono”. I Tortellini in brodo da vera tradizione, dolci 🔝 e una carta dei vini interessante. Grazie Piero e grazie Matteo per la vostra gentilezza. Ci vediamo presto!!!
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02 Gennaio 2025
10,0
Cucina tradizionale molto ben eseguita, tutto veramente buono, Il direttore Piero credo sia il più elegante capo sala di Bologna e provincia oltretutto molto capace nel sue mestiere, l’unica pecca è non rispondono mai al telefono.
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17 Dicembre 2024
8,0

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