Al Cambio In Bologna

7,7

Basado en 163 opiniones encontradas en 8 webs


tend

431
Di 1.699
in Bologna
66
Di 120
di cucina Cucina bolognese in Bologna

Ristoranti

Orario
  • monday: 12:30-14:30, 19:30-22:30
  • tuesday: 12:30-14:30, 19:30-22:30
  • wednesday: 12:30-14:30, 19:30-22:30
  • thursday: 12:30-14:30, 19:30-22:30
  • friday: 12:30-14:30, 19:30-22:30
  • saturday: 19:30-22:30
  • sunday: Closed

Gestione recensioni

This might be the best dinner of my Italy trip, so far! The lasagne is 7 layers of pure perfection! I can’t even describe it. I’ve never tasted anything like it. Started off the meal with a whipped potato and Parmigiano Reggiano flan, and veal tongue with tuna sauce and caper flowers. Then came the lasagne. It literally was so good that it made me tingle all over! Finished the meal with something that kinda resembled a Carmel flan, but moister and softer, and a ball of whipped mascarpone with burnt caramel sauce. Definitely a 5 star meal! 🤤😋
Più commenti
in Google
.
23 Agosto 2025
10,0
It's a shame it's out of the way. It's very touristy, but the food is excellent.
Più commenti
in Google
.
20 Agosto 2025
8,0
A little outside of Bologna's city center, but worth the trip. We went there as our last stop in Bologna. I recommend booking because even on a weekday it was packed, but we were lucky to find a table. One of the best places for ambiance, service, and food. We focused on the local cuisine's highlights, and they were impeccable. We would have tried everything on the menu, but we didn't have room. The tuna with tongue was excellent. I recommend it, and if possible, I'll be back to try the rest.
Più commenti
in Google
.
17 Agosto 2025
10,0
High expectations, a bit disappointed, only one big bill remains. They know the job well, though.
Più commenti
in Google
.
09 Agosto 2025
6,0
Eating is an experience that goes far beyond the simple pleasure of a meal, and if you add that every bite is a gift filled with refinement, the moment becomes truly special. We were fortunate enough to find a table to celebrate my wife Lara's birthday and be pampered—in every sense—by Piero and his extraordinary team. It all translates into a cuisine full of passion, and this is reflected in the house's signature dish: lasagna. Seven (yes, seven) layers of flavor between ragù, green pastry, and love. Don't be intimidated—be careful—because it is uniquely delicate, while maintaining its character. The appetizers (the onion tart, the potato flan, or the knife-cut beef tartare) are each better than the last. 10,000,000% highly recommended. A special note for Piero: his presence, his smile, his closeness, and his attentiveness make the experience here even more precious. Thank you so much, always!
Più commenti
in Google
.
08 Agosto 2025
10,0
Best lasagne in the world. No comments needed!!!! Service was top and a bonus: Dogs are welcome Beside there lasagne we had the mixed cuts for starters and a cotelleta (was okay) for secondi. Other than that, best restaurant and experience in Bologna.
Più commenti
in Google
.
04 Agosto 2025
10,0
After the ACL exam, the only place that could heal me
Più commenti
in Google
.
30 Luglio 2025
10,0
Le migliori lasagne di Bologna servite dal maitre più elegante.
Più commenti
in Google
.
28 Luglio 2025
10,0
Purtroppo pare che al cambio abbiano perso entusiasmo e concentrazione. La cucina e la sala non sono allo stesso livello attualmente. La cucina rivista la tradizione in chiave personale in modo impeccabile e interessante. La complessità aromatica dei ragù ne è la dimostrazione, la scelta di un stracotto di carne piuttosto che un tritato per la lasagna è una interpretazione della tradizione antica, quella della nonna. Il brodo dei tortellini è deciso e avvolgente. La nota vegetale è interessante, piacevole e identitaria. La sala invece arranca . In ordine sparso. I bicchieri dell'acqua sono tutti macchiati di calcare. Un calice da vino ha un evidente segno di rossetto . Il vino, un lambrusco, versato prima ai commensali maschi e poi alle signore con parziale sversamento sulla tovaglia. La comanda presa con molto distacco e con un cenno della mano poco elegante, per la serie me la vedo io . Nessun piatto viene descritto, si va al ristorante non per mangiare ma per vivere un'esperienza. Un piatto vuoto lasciato a lato di una commensale che sta passando alla portata successiva, rimane lì dimenticato. Carta dei dolci prima ai commensali maschi e poi alle signore. Scenetta a chiusura un collaboratore di sala mi raggiunge al tavolo con in mano dieci euro che avevo deciso di lasciare come mancia, magari un porta conto sarebbe d'obbligo. PS capisco che €10 non siano una lauta mancia ma la forma resta comunque importante. Mi auguro per lo staff di sala che ritrovi la giusta via che ha portato in auge il ristorante. Un pranzo o una cena sono completi come esperienza solo se i due reparti viaggiano alla stessa velocità. Oggi uno è un espresso e l'altro un pendolino.
Più commenti
in TripAdvisor
.
28 Maggio 2025
6,0
Partiamo dal presupposto che i piatti erano ottimi,soprattutto la lasagna classica a sette strati e le tagliatelle,non mi è piaciuto il modo in cui il personale ha avuto fretta di chiudere il locale mettendoci a disagio e ansia. I ragazzi erano educati ma hanno avuto troppe mancanze durante il servizio,il prezzo è troppo alto per quello che abbiamo provato. Pazienza,mi sforzerò di pensare alla lasagna per farmi tornare il sorriso!
Più commenti
in TripAdvisor
.
15 Maggio 2025
6,0

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità