Excellent food and friendly, fast service
gianluca donati
.
31 Marzo 2025
10,0
Highly recommended!
We ate very well, family atmosphere.. we will definitely be back!
Valentina Casoli
.
23 Febbraio 2025
10,0
Kindness, courtesy and top quality. Wonderful experience
Andrea Lombardi
.
14 Febbraio 2025
10,0
Courtesy and friendliness but above all quality. Excellent meat. Abundant appetizers
Stefano Ninfa
.
03 Febbraio 2025
10,0
Stunning farmhouse a few steps from the sea, the food is delicious, especially the pork cooked on the charcoal brazier or in the oven.
Fabrizio Biscossi
.
14 Dicembre 2024
10,0
Good but waiting times a little too long
Enrico Civran
.
27 Novembre 2024
10,0
A place where you can eat very well and abundantly, enjoying local products and those of your own production.
Delicious appetizers, just those would be enough to appease your hunger, carefully prepared. I recommend the (local) baked suckling pig and the lamb, a mention also for the shank.
Red and white labels are good.
Alfredo Mancia
.
11 Novembre 2024
10,0
Metti una domenica con una splendida compagnia di commensali, in un accogliente agriturismo tra campagna e mare ad Anzio.
Metti un proprietario, nonché amico, come Marco disponibile e competente.
Aggiungici una cucina strepitosa con prodotti a km zero (ortaggi, verdure, carne) ed il gioco é fatto.
Un antipasto infinito e gustoso con ricottine, formaggi, bruschette al pomodoro, tartine con caponata, zuppetta di farro e cavolo nero, funghi freschi su letto di insalata, salumi, etc.
Mix di primi con ravioli al tartufo e gnocchetti alla zucca (strepitosi!!).
Secondi a base di stinco di maiale, abbacchio alla scottadito e maialino arrosto.
Varietà di dolci notevole.
Caffè e liquori.
Prezzi davvero irrisori per la qualità e quantiya mangiata.
Insomma non aggiungo altro se non: che aspettate ad andarci?
Vincenzo B
.
10 Novembre 2024
10,0
Spend a Sunday with a splendid company of diners, in a welcoming farmhouse between the countryside and the sea in Anzio.
Get an owner, as well as a friend, like Marco who is available and competent.
Add to it an amazing cuisine with zero km products (vegetables, meat) and you're done.
An infinite and tasty appetizer with ricotta, cheeses, tomato bruschetta, canapés with caponata, spelled and black cabbage soup, fresh mushrooms on a bed of lettuce, cured meats, etc.
Mix of first courses with truffle ravioli and pumpkin gnocchi (amazing!!).
Second courses based on pork shank, grilled lamb and roast suckling pig.
Remarkable variety of desserts.
Coffee and liqueurs.
Very low prices for the quality and quantity eaten.
In short, I won't add anything other than: what are you waiting for to go there?
Vincenzo Broccoli
.
10 Novembre 2024
10,0
Solo per sentito dire è per intuito visto che tutte le volte che passavamo davanti ci ispirava il festeggiamento del 60 esimo anno di matrimonio dei suoceri abbiamo prenotato all' agriturismo Valle Maggio in via Ardeatina Lanuvio accolti dal personale molto gentile e disponibile è molto attento alle esigenze del cliente dall' antipasto i primi è i secondi abbondanti è molto buoni, vino della casa buono, carta dei vini ottima mettendo in evidenza i vini della cantina della Divina Provvidenza del territorio io li adoro voto 10 da ritornare
Domenico Z
.
03 Novembre 2024
10,0