What can I say, I give 5 stars because I can't give more... We spent 4 nights sleeping and eating at the farmhouse (two fathers with two 7 year old girls), everything was magnificently perfect, Massimo was super kind and did everything to satisfy our requests due to some problems with a little girl's food.
We will be back.
gabriele di palma
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06 Febbraio 2025
10,0
We had previously had the pleasure of trying the cuisine of Aunt Edda's house, staying in the camper stop area in June. We also wanted to try an overnight stay in the beautiful and picturesque hut and what can we say?...for three days we were pampered by the owners both in terms of attention to the preparations in the kitchen (we asked that the dishes be gluten-free and without contamination - due to a celiac person) than for the attention to detail in general.
In my opinion the experience in the cabin couldn't have been better than this, the kids had a lot of fun. Thank you! We will definitely be back
Liliana Antonacci
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01 Febbraio 2025
10,0
A spectacle!
Thank you very much, we had a wonderful time!
gilles gilardoni
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28 Gennaio 2025
10,0
They welcomed us like at home and we had dinner with typical food. Highly recommended!!
Pierluigi Recca
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24 Gennaio 2025
10,0
We had dinner here and everything was exceptional! Thank you for your kindness and welcome
Bianca Barthelemy
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24 Gennaio 2025
10,0
A typical and delicious place, incredible food and very generous staff.
Giulio Agnias
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24 Gennaio 2025
10,0
Fantastic experience... Enchanting location and exquisite food, freshly prepared in a masterful way and generous portions!!! I recommend trying the Tasting Menu (typical Valtellina starter, Pizzoccheri and second courses of your choice) and finally the fantastic homemade bitters, including the fir one!!!!
Luca Berardocco
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21 Gennaio 2025
10,0
Excellent restaurant... next time I will also try the rooms
caterina severino
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19 Gennaio 2025
10,0
Con un menù al prezzo fisso di 30€ a testa abbiamo mangiato: affettati e formaggi, taroz, sciatt, pizzoccheri, spezzatino e polenta, dolce, amaro, vino e acqua. Tutto delizioso! Atmosfera accogliente e personale gentile e premuroso. Il cibo è rustico e si sente che è tutto preparato in casa, dagli antipasti all’amaro. Porzioni abbondanti. Super consigliato!
Amerigo
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01 Settembre 2024
10,0
Ero stata a una cena di lavoro qualche anno fa e mi ero trovata bene.
Questa volta abbiamo pranzato con amici: 4 adulti e 4 ragazzine.
Piatti abbondanti e di ottima qualità.
Oltre al cibo a menù, fatto di fantastici piatti tipici, hanno accontentato due delle 4 ragazze facendo delle tagliatelle fatte in casa con il sugo, che hanno apprezzato tantissimo.
Ottimi anche sciatt e pizzoccheri senza glutine.
Per quanto riguarda i dolci non essendoci al momento un dolce senza glutine mi è stata proposta una versione dolce degli sciatt, ripieni di cioccolato su un letto di miele (vedi foto), che hanno mangiato e gradito tutti!
Buona anche la taneda fatta da loro, forse un po’ più dolce rispetto ad altre, ma davvero speciale.
Viste le porzioni vi consiglio di dividervi i piatti o di non ordinare un pasto completo (però sarebbe un peccato perché vi perdereste delle prelibatezze).
Il prezzo è assolutamente ottimo.
Chef disponibile e molto simpatico.
Torneremo presto!
Giulia E
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01 Settembre 2024
10,0