Excellent food
Friendly, dynamic, smiling staff
Simona Cantatore
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08 Maggio 2025
10,0
Guests from the abocar guys for the long weekend of April 25th... Intrigued by chef Mariano's Argentine contamination we rely on the abocar menu... We are immediately welcomed by a young, kind, dynamic staff but above all, what is not to be taken for granted, a big smile. It was a whirlwind of emotions, an explosion of flavors that varied from vegetables and then moved on to meat and finally fish, always remaining with the same common thread. The WOW FACTOR
If you want to be pampered, you're in the right place... The food is truly divine.
A round of applause to Camilla and Salvatore. Competence, dedication to work and professionalism make this place their cornerstones.
Stefano Formicone
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28 Aprile 2025
10,0
Really great service and very friendly staff. Without us having specified it, the staff understood that it was the birthday of a friend of ours and the staff thought of preparing us a dessert specifically for the occasion, truly unexpected but truly appreciated. The food was really well paired with the glasses of wine.
Highly recommended, I will be back.
Alessandro Pederzani
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27 Aprile 2025
10,0
Wonderful Birthday Lunch! Thanks again for your care and attention and the amazing menu!
Patrizia Fusco
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21 Aprile 2025
10,0
You can see how much experience and hard work goes behind a dish.
I recommend it because you eat very well.
You are pampered.
There is a unique atmosphere.
We eat unusual things.
Chef Crazy
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21 Aprile 2025
10,0
Professional people, wonderful presentation and food, and fresh cut flowers.
Recommended.
They were also kind to the dog ♡
SACHIKO
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20 Aprile 2025
10,0
Food was good albeit fussy. My fish was not very fresh. They tried to charge me for a glass of wine they said was a free sample. That was my lasting impression.
Kurt Armbruster
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16 Aprile 2025
6,0
Sono stato a cena poco fa in questo ristorante stellato. Inizialmente ero un po' perplesso, perché la prima cosa che è arrivata sul tavolo è stata l'acqua minerale di marca San Pellegrino. Da un ristorante di quel livello mi sarei aspettato, anche se non una vera e propria "carta delle acque minerali", almeno un'acqua minerale meno dozzinale. Dopo però, l'esperienza per il palato è stata spettacolare; vere e proprie sinfonie di sapori miscelati con dovizia e attenzione.
spedubec
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28 Febbraio 2025
8,0
Surprising dinner with very interesting dishes, top dishes: prawns, gurnard belly and sea bass, special mention for the service! Until next time !!
flox balu
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20 Febbraio 2025
10,0
Ci sono tornato dopo 8 anni, per la prima volta da quando è stellato. I prezzi si sono ovviamente alzati (80 euro per quello che una volta era il "menu piccolo", anche se il prezzo non è indicato sul menu), ma ero quasi rimasto più sorpreso favorevolmente una volta. Amuse bouche sempre deliziose, ma il mio antipasto alla bietola non mi ha incantato così come il primo, mentre ottimo è stato l'agnello; infine primo dolce migliorabile, mentre buonissimo il panettone artigianale e la crema abbinata. Servizio impeccabile, anche se uno dei camerieri, forse il maitre di sala, aveva un tono di voce e modalità un po'sopra le righe rispetto alla tipologia di ristorante.
Alberto V
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27 Gennaio 2025
8,0