The balanced pleasure of exploring new landscapes of taste while deepening the roots in the unicity and untapped quality of Puglia’s ingredients. Don’t waste your time taking pictures, just enjoy the experience and interact with the host: his genuine passion and knowledge of wine and food will walk you through unexpected paths of this forgotten land.
Luigi Nezi
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01 Luglio 2025
10,0
Beautiful evening with a sunset framed by the flight of birds, soft music and delicious food with local products. Everything perfect the only flaw, too much time between the appetizer and the first course. I will return to taste the other dishes.
Cristina Costantino
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29 Giugno 2025
10,0
Wonderful place. Pampered by the dishes of chef Nadia and Ivan
Michele Diaferia
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15 Giugno 2025
10,0
Excellent lunch and impeccable service :) see you next time
dorotea caputo
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02 Giugno 2025
10,0
Very nice typical restaurant located inside the historic center of Minervino Murge, entrance on a loggia covered by shade sails that also accommodates a number of seats outside that look out onto a beautiful panorama between falcons that flutter at sidereal heights: beautiful show.
The two rooms are very welcoming and elegantly furnished but the most appreciated thing is obviously the typical cuisine of the place skillfully revisited and made a real show for the sight and above all for the taste: everything excellent and well served.
Highly, but highly recommended!
Corrado Catania
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19 Maggio 2025
10,0
It is a mixed place, the location is lovely and the servers were nice HOWEVER
- the food tried to be sophisticated but lacked in execution, either too salty or buttery creamy or missed the point. and the price was too high in our opinion for the food, . Looks like others had a good experience maybe this was an off day for them
Alper Ozdemir
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02 Marzo 2025
6,0
Beautiful place, it hits you in the heart. We went to a birthday lunch. Everything was absolutely perfect, from the atmosphere, to the welcome, to the food. Attention to the customer who heats up. Dishes with peaks of excellence. Not only do I recommend it but I am sure I will return.
Antonella Candeloro
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11 Febbraio 2025
10,0
Siamo stati per festeggiare un compleanno in famiglia (12 persone) in questo locale accogliente e arredato con gusto. Il personale è gentile e preparato (spiegano ogni piatto e terminano alcuni di essi al tavolo, cosa che a me piace molto). Tutto ottimo con ingredienti di prima scelta: in particolare ho apprezzato un uovo cotto a bassa temperatura e dei tagliolini al tartufo; menzione speciale ad una guancia di manzo al vino. Noi ci torneremo sicuramente, anche per mangiare all'esterno dove si gode un paesaggio fantastico. CONSIGLIATO
Sergio_27375
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10 Febbraio 2025
10,0
A sud dell'anima è il posto in cui vorresti tornare sempre, situato nel centro storico di Minervino, ambiente curato, caldo ed accogliente. In sala Ivan, il proprietario, educatissimo, sempre sul pezzo, mai fuori luogo, mai invadente, mai eccessivo come del resto anche il suo collaboratore. Carta dei vini curatissima (una eccezione nel paupero mondo delle inutili ostentazioni e supercazzole per turisti, molto in voga al giorno d'oggi nei locali pugliesi) Italia e molta Francia come non si vedono in giro. Menu degustazione stagionale, zuppa di legumi con fave di cacao sorprendente, cappella di cardoncello selvatico come una cotoletta dalla masticazione perfetta, roastbeef e cipolla caramellata cottura rosa, un flan di zucca un pò scarico ma rinforzato dalla crema di olive nolche. Tagliolino fresco, burro e tartufo ricco e godurioso e pappardella spessa dalla masticazione tenace con cardoncelli selvatici altrettanto al dente. Guancia di vitello morbidissima, crema di patate e demi-glace da manuale. A chiudere un dolce alla ricotta con crema di cioccolato e pere, goloso ed aromatico. I complimenti alla giovane Chef. Una cucina rispettosa, pensata, ragionata, contestualizzata, pertinente, senza fronzoli, che entusiasma. Avventori maleducati dal palato maleducato, con amici maleducati, con figli maleducati, lasciate perdere questo posto non fa per voi.
Celine 73
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09 Febbraio 2025
10,0
Refined cuisine, refined products, respectable wine cellar, to be recommended
Gennaro di Consolo
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04 Febbraio 2025
10,0