Molto bravi, materie prima di qualità, personale all’altezza e ambiente veramente serio. Consiglio vivamente. Abbiamo cenato con due piatti caratterizzati dal tartufo. Molto buoni ed equilibrati!
Ungn
.
28 Novembre 2024
10,0
Ero già stato in questo ristorante, che pongo tra i miei preferiti. Nonostante il mio voto alto, voglio precisare che la nostra ultima visita non è stata totalmente soddisfacente. Non voglio atteggiarmi da critico gastronomico o quant'altro, ma solo esprimere un mio parere che spero non offenda nessuno e che possa servire come spunto. Essendo anche noi del settore, speriamo di parlare con cognizione di causa. Nello specifico non mi ha appagato appieno il piatto di salumi, con la mortadella (tra gli altri) e quegli snack di salame tagliati a tocchetti. Non perché non siano buoni, ma mi sembrano qualcosa di dozzinale che mal si sposa con la bellezza del locale, la pretesa di proposte qualitative ed il prezzo. Gli agnolotti sono stati il punto dolente. Sembravano industriali, con un ripieno inconsistente ed un impasto troppo spesso. Assolutamente, questi non sono agnolotti piemontesi. Se sono sempre così, meglio toglierli dal menù, oppure rifornirsi da un produttore di pasta fresca che li faccia come tradizione comanda e non "a modo mio". Ultima nota dolente è stata la "bavarese", che in realtà era una panna cotta. Io sono favorevole alle rivisitazioni e all'originalità, ma se sul menù trovo scritto bavarese e mi vedo arrivare una panna cotta, non va bene. Perché chiamarla così? Ci sono mille modi, anche inventati, chessò.. delizia bianca a modo mio con mandarle croccanti, etc...
Ci sono alcuni piatti che hanno caratteristiche ben definite e devono conservare quelle caratteristiche. E' come se ordinassi lasagne alla bolognese e mi vedessi arrivare dei cannelloni al ragù (per quanto simili in alcuni ingredienti, non è la stessa cosa).
Insomma, non voglio certo insegnare il mestiere a nessuno, ma... a volte un confronto può sempre essere utile se sfruttato a dovere e non percepito come attacco personale (per questo ho rinnovato la mia fiducia con 5 pallini). Ottimi i formaggi (sempre una garanzia, ma andrebbero spiegati), buone le tagliatelle verdi, ottimo il risotto caprino e marmellata di fichi ed ottimo il baccalà al carbone. Forza, dai!! Aggiustate il tiro! Alla prossima!
mark78mark
.
22 Settembre 2024
10,0
Lovely location, high quality food. Not cheap, but the price fully reflects the quality of the cuisine. Gorgonzola risotto and space-age pepper cream 🚀
Friendly and helpful service, the evening I was there I was slightly out of breath, but still always present.
Paolo Branno
.
12 Agosto 2024
10,0
Elegant restaurant with professional and helpful waiters. Excellent menu and freshly prepared tiramisu! Highly recommended!
Giovanni Toeschi
.
08 Agosto 2024
10,0
An enchanting experience just a few minutes from Ovada! Imagine immersing yourself in a magical atmosphere, in a location that seems to have come out of a dream: a greenhouse skilfully transformed into a garden of wonders, where soft lights dance among lush plants, creating a unique and fascinating environment. The food? Exceptional! Each course, from appetizer to dessert, is a true triumph of flavours. And the highlight? Tiramisu, prepared before your eyes as if by magic, a dessert that almost seems like an enchantment made of cream and cocoa. The service is impeccable, with attentive and friendly staff, ready to make you feel pampered like in a fairy tale. An experience to live and relive, absolutely not to be missed!
Andrea Baiardi
.
08 Agosto 2024
10,0
An excellent farmhouse surrounded by greenery, good service and menu.
Nori Repetto
.
06 Agosto 2024
10,0
We have been guests in the restaurant several times and we have always had a very good time, with the exception of last night... very long times in serving the courses (we sat down at 8.30pm and the first courses were served to us at 9.50pm). Furthermore, the cut fruit waited for about half an hour (the excuse given was that the fruit was cut at the moment and took a long time) was disappointing; in fact the fruit was not all fresh and completely tasteless... But the thing that annoyed me was the lack of education of one member of the staff... he didn't say hello or exchanged a word; really unsuitable for carrying out restaurant work (including when preparing tiramisu). Everyone else was very kind and also competent. The location is always suggestive and since it is among my favorite places I will certainly return hoping it was just a particular exception and not the rule.
Manuela Fanin
.
04 Agosto 2024
6,0
Magnificent place perfect evening, a place to take your mind off 40 minutes from Genoa recommended highly recommended ❣️ fantastic relaxation and food ❣️
Elena Poddighe
.
26 Luglio 2024
10,0
A huge thank you goes to Federica and Alessandro, the two owners, everything was absolutely fantastic, a 10+ service, a 10+ food, a 10+ location. A perfect place to spend the most important day of your life, your wedding. To be recommended to all people who, like us, have decided to get married, in a romantic and at the same time dreamlike place with care for the food made by super-prepared chefs for uncommon dishes. Thank you so much for making our dream wedding come true. The staff at the A Modo Mio farmhouse were fantastic and super attentive to details. The farmhouse is fantastic for weddings, but also for spending a different day tasting fresh and delicious food.
Thank you so much once again, we can't wait to come back and eat with you.
Elisa and Nicola
Nicola Colino
.
27 Giugno 2024
10,0
We celebrated my husband's birthday... everything was excellent... wonderful location, excellent location, top service and menu... excellent quality and price... thank you very much Alessandro and the staff...
Franca Pestarino
.
19 Giugno 2024
10,0