The food is very good, everything is good and the prices are right
gigi uccheddu
.
08 Agosto 2024
10,0
Very nice and rustic atmosphere, excellent quality food, especially the lobster linguine! Generous portions and good value for money. The waitresses are fantastic to say the least, they always smile (which is not to be taken for granted) and are very friendly!
Rory Monteu
.
07 Agosto 2024
8,0
I recommend trying this beautiful restaurant that preserves the typical traditional cuisine with very high quality raw materials.
Pleasant environment, friendly staff
attentive to customer needs.
Antonella Santoro
.
07 Luglio 2024
10,0
Excellent fish, excellent environment and excellent service
Cinzia Caccia
.
30 Giugno 2024
10,0
There were 3 of us and the food was plentiful but very tasty but not tasty. The waiters are very helpful and attentive, we felt slightly warm in the room.
Anna Monforte
.
22 Giugno 2024
10,0
Una pinsa così buona la mangio solo qui! Locale consigliato, cibo buonissimo e servizio impeccabile, sempre con il sorriso. Rapporto qualità/prezzo davvero ottimo. Ci ritorneremo sicuramente per un'altra serata tra amici.
viviana p
.
04 Giugno 2024
10,0
Posto carino con tavoli ben distanziati. Personale accogliente e gentile.
Sbagliata la scelta del vino. Il cosiddetto vino della casa in caraffa, sia il bianco che il rosso, era imbevibile, almeno per me. I miei amici hanno gradito. Meglio scegliere qualcosa in bottiglia o una birra. Tavola sobria, tovaglia e tovagliolo di carta, un solo bicchiere per vino e acqua.
L'antipasto di pesce è molto ricco e basterebbe per una cena. Si compone di un piatto individuale con 9 o 10 assaggini ( spada e acciuga marinati, polpo, cocktail di gamberetti, salmone affumicato, 1 ostrica, 1 cozza ripiena, 1 pettine ripieno, una polpettina di neonata (?)...). Seguono poi delle portate da condividere: polpettine di ricciola, acciughe ripiene in agrodolce, caponata di spada, parmigiana, insalata di stocco, calamari in umido, frittura mista, impepata di cozze...
Alcune cose molto buone, altre meno. Nel complesso una buona scelta.
Abbiamo preso poi un primo e due secondi che abbiamo condiviso in tre.
Il primo era una calamarata di spada e zucca. Buono il sughetto anche se insipido, un po' avanti la cottura della pasta. Probabilmente, il fatto di averlo mangiato dopo il copioso antipasto ha penalizzato il piatto. La stessa cosa per il secondo: una grigliata mista composta da un trancetto di spigola, due involtini di spada e un gamberone.
Sarebbe meglio, quindi, limitarsi al solo antipasto oppure scegliere i primi e i secondi dalla carta e non dal menù fisso. La prossima volta per provare il menù di carne.
Buon rapporto qualità/prezzo. Andateci!
Michele G
.
14 Maggio 2024
8,0
Staff friendly and helpful with everyone.
Antonio Trinchera
.
07 Maggio 2024
10,0
Super tasty authentic Italian food. Very nice service.
Elena Schulze
.
18 Aprile 2024
10,0
Family-run tavern located a few meters from the sea, characteristic location and furnished with great originality. After this brief introduction, I want to focus in detail on the culinary part. The variety of fish-based courses seems likely to be a court banquet, the appetizers (infinite) range from blue fish, to molluscs, to crustaceans present in our sea and cooked perfectly as required by our traditional Mediterranean cuisine. Similar discussion for the first courses (in which the lobster ravioli, linguine allo scoglio etc. stand out) and the second courses (sword chops, prawns etc.); as dessert, mentioning the Easter lunch, we were served sorbet, chocolate, fruit, decomposed cannoli, prosecco and coffee.
However, this combination of flavors enhances the palate of both the tourist and the native, elevating the place among the best places on the Ionian coast. Brief mention of the staff, who are affable, friendly and welcoming, especially Laura.
Ps: the pinsa is also remarkably good, with a wide range of choices.
Giorgio Trinchera
.
31 Marzo 2024
10,0