7 Soldi In Napoli

7,3

Basado en 3.621 opiniones encontradas en 3 webs


7.3
7.3
7.3
7.3

tend

687
Di 3.328
in Napoli

Gestione recensioni

While walking around the Spanish neighborhoods we found this little gem....and we returned several times....all good, very fresh fish and very good Marika and all the staff.... I highly recommend it! Until next time
Più commenti
in Google
.
15 Dicembre 2024
10,0
Good place to eat. We had to wait for a table but everything went quickly and smoothly. Very nice. We ordered a Fritto Napoli with tempura vegetables, potato croquette and other things and very delicious, and also a bufalina pizza, also very good.
Più commenti
in Google
.
15 Dicembre 2024
10,0
We returned and it proved to be excellent both as a restaurant and as a pizzeria.
Più commenti
in Google
.
12 Dicembre 2024
10,0
It was recommended to us and it's actually worth going back. Quality of food and service, superb!!! Roby&Fabio
Più commenti
in Google
.
03 Dicembre 2024
10,0
Every time I go to Naples, it's a fixed stop for lunch and dinner, highly recommended
Più commenti
in Google
.
02 Dicembre 2024
10,0
AMAZING DISHES. VERY KIND AND SMILING STAFF. READY TO GIVE YOU EXCELLENT ADVICE. WE LOVE YOU. A BIG GREETING TO YOUR VALENTINA
Più commenti
in Google
.
01 Dicembre 2024
10,0
We were very nice from the outside, we entered reasonable prices, filling food but it took a while
Più commenti
in Google
.
30 Novembre 2024
8,0
While walking through the streets of Naples we came across this characteristic pizzeria, given the rain we decided to stop for lunch. Friendly staff, they immediately seated us, very nice interior and good, light pizza. To return again.
Più commenti
in Google
.
28 Novembre 2024
8,0
. Conoscevo già questa trattoria, essendoci andato diversi anni fa. Devo confessare che ero molto titubante nel voler pranzare nei Quartieri Spagnoli, perché questa zona, secondo me, sta un po' perdendo quell’atmosfera magica e vera che tanto piaceva a noi napoletani; ciò a causa dell’enorme afflusso dei turisti. Io e mio fratello avevamo altri impegni nel primo pomeriggio, per cui ci siamo fermati in Da “7 soldi”. Abbiamo preso l'ultimo tavolo disponibile, sistemato proprio in un angolo del vicoletto. Ho amato subito questa sistemazione, trovandola molto caratteristica. I camerieri sono stati gentilissimi e disponibili a rispondere a tutte le nostre domande sul sul menu, lasciandoci ( a noi eterni indecisi) tutto il tempo per poter ragionare su. su cosa prendere. Essendo molto abbattuti per il caldo e poco affamati, ci siamo orientati per due primi piatti: Io ho preso una pasta e fagioli con le cozze, mio fratello gli ziti con la genovese. La presentazione dei piatti è stata spettacolare: le pietanze erano sistemate in due padelle di alluminio! Al di là del semplice dato estetico, le porzioni erano molto abbondanti (come potete vedere dalle foto); ma la cosa più importante è che il sapore ha confermato quanto ha visto l'occhio! La mia pasta e fagioli con le cozze era semplicemente stupenda: il sapore di cozze non copriva i fagioli, né decine di fagioli cannellini bullizzavano le cozze. Un ciuffo di prezzemolo ha dato un una nota di freschezza al piatto, mentre alcuni mentre i pomodorini hanno conferito la dolcezza. Se avessi avuto più fame qualche anno in meno… sicuramente avrei bissato questa squisitezza! La cosa più sorprendente è stata il prezzo: io ho pagato soltanto 10 euro, la stessa cifra spesa da mio fratello per gli ziti alla genovese. Sono rimasto molto soddisfatto e consiglio vivamente la visita in questo locale, ovviamente… in un periodo di non eccessiva affluenza!
Più commenti
in TripAdvisor
.
17 Agosto 2024
10,0
Siamo stati qui stasera per cenare . Personale gentile , il posto nella norma . Abbiamo cenato a base di pesce dove la materia prima era di qualità . Preso un tris di pesce marinato come antipasto diviso in 2 poi calamari fritti e bocconcini di baccalà . Mezzo litro di vino sfuso , acqua , limoncello e 2 caffè . Totale 67 euro . Per avere mangiato per strada diciamo che nn è proprio regalato . Mi avevano detto che a Napoli si mangiava bene a costi più bassi del nord …. Beh nn è vero i prezzi sono addirittura superiori
Più commenti
in TripAdvisor
.
08 Agosto 2024
6,0

Ristoranti simili a Napoli

7,3
363
Recensioni

Pescheria Flegrea

06/10/2024: Everything was excellent from the people to the food, fresh and well cooked fish...
25/09/2024: Very rustic place, paper napkins and plates, but excellent quality!
7,3
4099
Recensioni

Spicchi d'Autore

21/08/2024: Nice location but nothing special and quite cramped, delicious pizza with particular flavours, fast service and friendly restaurateurs.
27/07/2024: I'm at home in Spicchi, I often go there alone on Saturday evenings at the end of a shooting, therefore with a backpack, helmet, etc. The idea of ​​pizza slices is brilliant, so you can taste 4 flavors among the many offered. I'm someone who visits all the pizzerias in Naples and this is certainly one of the best. With a very small annoying tendency. The thick pizza chef burns the crust a little (which is also soft and very edible) and this happens several times. So much so that often, like last Saturday, I recommend it to the waiter: please ask the pizza chef for a little more attention so as not to burn the crust. Bodan takes the order and flies away. Another waitress brings me my 4 segments (Caramellata (Genoese) bufalina, gateau and biancobaccalà (Amazing for those who like cod). I start to taste, I eat a segment and a half (I had already realized that the segment of Caramelized was as usual burnt but not much) and appears from a meter Bodan. Look at my plate (which is more unique than rare, I hate looking at the waiters waiting for them to look towards me to attract their attention, and only the convicts raise their voices with a: waiter! Or a clink of the glass!!! ! Horror) and with a sardonic smile he says: and thank goodness I told the pizza chef to be careful! Excuse me sir, allow me to bring you a new slice of Caramellata, this time I'll supervise the pizza chef so he doesn't burn it? Shocked and confused, I tell him no, don't worry, I'll cut off the burnt piece... I don't have time to finish.... 5 minutes and Bodan comes back with a mini pizza (much bigger than the slice I had already eaten) and apologizes for what happened!!!!!! Yes, something similar has happened to me other times, in Paris, at Coco Loco or Terrazza Calabritto, in Moscow in the best restaurant in the city and in other places of a very different rank, price and category. Never in a pizzeria. What can I say (other than advising the waiter not to let the cornice burn or run into Bodan) beyond recommending everyone to go there and enjoy excellent pizzas? Only one other thing, very compliments for the staff (Bodan first and foremost) is that a customer feels pampered and 'important'. And congratulations on the choice of pizzas.

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità