Well what can I say on the evening of 01/13/25 we went to eat at 1250, a very very homely place, which gives you that feeling of nostalgia for true flavours, impeccable service, from the point of view of making the customer feel at home and pampered, simple cuisine but real tastes that no one can give anymore, exceptional and always smiling staff, attentive to even the smallest details, highly recommended, the only thing to say BE A GOOD FOOD!!!!!!
Andrej Manescalchi
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08 Marzo 2025
10,0
I had very good pizza (as you get it, you get it), but if you come across a large order, perhaps takeout, before yours, the wait can be long. For those with a sweet tooth, the "mascarpone and Nutella calzoncino" dessert is amazing!
Moravio Badii
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25 Febbraio 2025
8,0
A nice surprise during our trip to Tuscany! The staff is welcoming and the food is good! What more could you ask for!♡
Carine TUPET
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20 Febbraio 2025
10,0
The place is as welcoming as the staff.
Pizzas with crumbly dough, topped with excellent ingredients. The exquisite seafood carbonara. The freshest desserts. The millefeuille deconstructed with Chantilly and divine berries. What can I say, book!
Cristina Mugnaini
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17 Febbraio 2025
10,0
Very good pizzas the dough melts in your mouth! Impeccable service!!!
Giacomo Sabatini
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16 Febbraio 2025
10,0
Well-kept restaurant with seafood and land cuisine offering authentic but modern flavours. The wide choice of baked pizzas with light dough and exquisite ingredients is also very good. Courteous staff and perfect service. Fairly low prices given the quality and quantity of the dishes. Reservations are recommended.
Duccio Pierfilippo Biagini
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10 Febbraio 2025
10,0
With the new management the cuisine has remained at excellent levels. The ravioli with stracotto are noteworthy. Well done!
marco sorzi
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08 Febbraio 2025
10,0
Siamo clienti abituali e questa volta abbiamo provato ad andarci per pranzo. La prima sorpresa è stata la nuova gestione, la seconda quella di trovare un menù veramente all'altezza. Ottimi i piatti di carne.
Diavolodimezzalanda
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08 Febbraio 2025
10,0
Good welcome, menu with gluten-free options (pizza and pasta bases), well-made dishes. Average prices.
Lorenzo Pasquini
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29 Gennaio 2025
10,0
Avevo sentito parlare molto bene del Ristorante Pizzeria 1250 e ho deciso di verificare di persone se questa positività fosse davvero veritiera. Atmosfera accogliente sin dal primo impatto come anche l'accoglienza del personale molto cortese e gentile. Anche l'arredamento del locale stesso è molto accogliente e ci si sente da subito a proprio agio. Il menù offre antipasti, primi e secondi di terra e di mare. Personalmente ho optato per la seconda tipologia scegliendo un antipasto di mare chiamato LE ORIENTALI (polpette di tonno, patate, cipolle, foglie di curry, peperoncino e ketchup della casa) e un secondo puntando sul LA TATAKI di tonno con salsa di soia al miele su crema di patate alla curcuma e granella di pistacchio con nocciola. Entrambi molto buoni e deliziosi al palato (da provare sicuramente). Come dolce, infine, pur non essendo un amante del Cheesecake ho voluto assaggiare quello al caramello salato e, dopo averlo provato, posso dire che è diventato uno dei miei preferiti.
Il conto finale in linea con quanto ordinato e con la qualità del cibo fresco che per quanto riguarda il pesce é alla base. PS ho provato anche due pezzetti di pizza e anche quella era buonissima e croccante. La mia esperienza in questo locale è andata oltre le mie aspettative e di certo più che positiva anche in considerazione del servizio offerto complessivamente. Lo consiglio??? ASSOLUTAMENTE SI....VENITE AL 1250 E NON RESTERETE DELUSI SICURAMENTE!!
Sandor72
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18 Gennaio 2025
10,0