I migliori ristoranti di cucina altre cucinenella città Magliano de' marsi della L'aquila
3 ristoranti in GastroRanking
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Ristoranti vicini
7,8
116 Recensioni |
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Pub Il Covo Dei Ghiotti 4,7 (84)
Magliano de' marsi
14/09/2025: Good prices, but really poor organization.
We went on a Saturday night at 9:00 PM and started eating the appetizer at 10:00 PM (fries and chips).
It took them almost 30 minutes to take our order and over 20 minutes to bring water to the table.
The chips arrived in batches, not all at once, as did the main course.
2 sandwiches and 1 crouton.
The sandwiches arrived at almost 10:30 PM and the crouton at 11:00 PM.
You understand that if I'm eating at a table with other people, we'd all like to eat together. They had to (and wanted to) wait for me to start eating, and everything was cold.
And to top it off, a 20-minute wait at the register to pay.
Practically an epic wait for "3" sandwiches and 2 chips.
Not to mention the waiters who forgot things and were on the phone, the crouton order was wrong.
The final straw, however, was the indecipherable receipt with the wrong prices; I realized this because I had to go back inside and look at the menu to decipher which price was assigned to which.
I recommend calling and asking if they're busy, so you know when not to go.
09/09/2025: Quality and courtesy without end!
7,0
110 Recensioni |
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Jamboree Pub
Magliano de' marsi
21/08/2025: The food is very good but they take a long time to serve you and the price is excessive.
03/08/2025: Excellent food, excellent service, and excellent decor.
Rating: dieshi
Nessuna |
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I Cinque Pini Snc
Magliano de' marsi
19/04/2025: Pranzo di passaggio con la famiglia. Locale sporco e vecchio. Un cameriere vestito in tenuta da calcio post allenamento, ci ha letteralmente tirato i menù. Grigliata carbonizzata. Verdure alla griglia riesumate dal frigo che non siamo riusciti ad assaggiare! Tutto il personale e parentela annessa che entrava ed usciva dalla cucina senza una divisa, un grembiule… esperienza da incubo.
01/03/2025: Su consiglio di un collega ci siamo fermati qui per pranzo, prima di andare sulla neve (cima Mammarosa). Una cucina autentica, dai sapori genuini. Pappardelle al cinghiale in bianco buonissime, così come lo spezzatino di cinghiale alle erbe. Molto buoni anche gli spaghetti alla chitarra con porcini e tartufo. Eccezionali gli arrosticini di pecora cucinati sulla loro brace. Anche le patatine fritte erano perfette, cosa che oggi non è così scontata da trovare nei ristoranti. Il prezzo è veramente basso, con gli stessi soldi ormai non ci mangi nemmeno una pizza in pizzeria. Da tornarci, anche per la gentilezza del personale. Complimenti!!
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