Zio Festim In Bari

6,3

Basado en 126 opiniones encontradas en 2 webs


tend

461
Di 1.293
in Bari

I clienti commentano i loro piatti di...

pizza

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 121 8
Recensioni Nota
TripAdvisor 4 8
One of the best pizzas I've ever eaten!!!! Thin, crunchy, well seasoned with fresh ingredients (the arugula was fresh and not bagged). Very fast home service. Arrived after 10 minutes and ordered on the day before a holiday!!! The lady on the phone was very kind. The guy who delivered was polite and polite. Very fair quality/price ratio. I will soon be moving to this neighborhood and it will be my go-to pizzeria.
Più commenti
in Google
.
30 Aprile 2024
10,0
The pizzas are usually excellent. This evening, and it is Saturday, we requested 3 pizzas, and what can I say: exceptional in taste and dough, certainly for the processing of the mass and for the quality of the ingredients. Tonight Uncle Festim outdid himself
Più commenti
in Google
.
20 Aprile 2024
10,0
Real Italian pizza and most importantly, delicious! Nothing more nothing less
Più commenti
in Google
.
20 Aprile 2024
10,0

Ristoranti simili a Bari

6,3
280
Recensioni

Cibaria

24/03/2024: A very nice restaurant, the food is good, the pizza is truly fantastic! What I appreciated is that nowadays they serve more and more Neapolitan-style pizzas instead they give the possibility to choose, without taking anything away from the Neapolitan pizza, but ours is also really good and I must say that at Cibaria the pizza is really very good... unfortunately we went on a Saturday evening and therefore the waiting times are longer, I hope to go during the week. The staff very friendly.
13/03/2024: Excellent appetizers, excellent sandwiches, equally the pinsa. The pizza (the dough was good), depending on the tastes and therefore the toppings, was not cooked properly. We were delighted with the set of dishes used.....better than at home. Excellent beers on tap and compliments to the owner who welcomed us and served us like friends. The only flaw is the door between the external and internal environments which has often put the service workers in difficulty.
6,3
667
Recensioni

Pizzeria Ristorante Al Setaccio Innocente

27/08/2024: In una tranquilla cittadina come Turi, è presente questo locale, al quale sono giunto insieme al mio gruppo di inossidabili amici, in base alla segnalazione fornitami da un mio ex collega di lavoro che risiede a Turi e che aveva indicato questo locale soprattutto per la bontà delle pizze. Il locale al nostro arriva si è presentato molto rumoroso con una decisa e marcata presenza di sovraffollamento rispetto alla più elementari indicazioni inerenti la gestione non dico ottimale, ma quanto meno perfettibile degli spazi da destinare alla clientela. Dopo una breve attesa abbiamo individuato un antipasto che sembrava rispondere perfettamente alle nostre aspettative e richieste, solo che la quantità ci è apparsa subito modesta e la qualità di fascia medio bassa. Andati sul piatto forte e cioè le pizze abbiamo per così dire involontariamente effettuato un test sulle proposte presenti e il risultato è stato leggermente superiore alla sufficienza, dato che la stessa limitatezza scontata negli antipasti, era presente nelle materie prime utilizzate per le varie pizze. La sorpresa maggiore è stata a conclusione della serata, e in senso positivo, riguardando l'aspetto economico, dato che la quota per singolo commensale, è paragonabile all'attuale costo di un drink in un qualsiasi bar e qui invece bene o male si è centao. Da rivedere in un giorno infrasettimanale evitando ikl fine settimana.
14/08/2024: We took two pizzas, very good: thin and crunchy dough, good seasoning. Friendly staff. Good value for money. The sore points are: -having had to wait almost 40 minutes to get the pizza even though it was 11pm and there were few customers in the restaurant who had already been partially served. -the deafening noise of unidentified machinery in the external room. -allow smoking during dinner. -do not offer, inside the cover, even two olives or two tarallini or two bruschetta, a consolidated custom now in almost all pizzerias and restaurants; with minimal expenditure by the manager, the customer waits with more patience.

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità