Excellent roast meats, unbeatable liver sausages….
Giuseppe Visciola
.
10 Dicembre 2024
10,0
Applause roasts!
Currently the owner and manager is the grandson of the old Zaff, he is very happy and the kebabs are again like when his grandfather, the legendary Zaff, was there, that is, among the best you can eat in the Pescara area. Well done!
Elena Petrucci
.
24 Novembre 2024
10,0
Very good environment.
The guys who serve are very kind.
The bruschettas are good. The roasts are excellent. First courses slightly improved in sauces.
Michele Noacco
.
21 Agosto 2024
8,0
The kebabs are good and the bruschetta is good. The bread is top notch
letizia virtù
.
20 Agosto 2024
10,0
I went to this restaurant for dinner, having booked by telephone in the afternoon for a group of 12 people.
At the 9.30pm appointment our table was not yet ready and we had to wait a disproportionately long time, urging the staff several times to have it set!
Waiting to order, we were then served appetizers after 1.30am and kebabs two hours after our arrival.
We then spent our Saturday evening waiting to eat! 😅
In any case, good food... pallotte, classic kebabs and tasty liver.
Fair dinner price; Absolutely worth reviewing service!!
Sara
.
05 Agosto 2024
6,0
Mi sono recata per cena in questo ristorante, avendo prenotato il pomeriggio per un gruppo di 12 persone.
All’appuntamento delle 21:30 il nostro tavolo non era ancora pronto e abbiamo dovuto attendere un tempo spropositato sollecitando diverse volte il personale affinché venisse apparecchiato!
Atteso di ordinare, siamo stati poi serviti di antipasti dopo 1:30h e di arristicini dopo ben due ore dal nostro arrivo.
Abbiamo quindi trascorso il nostro sabato sera ad attendere di mangiare! 😅
Cibo ad ogni modo buono.. pallotte, arrosticini classici e di fegato gustosi.
Prezzo della cena onesto; servizio assolutamente da rivedere!!
Sara C
.
04 Agosto 2024
6,0
Bruschette (n.8), arrosticini (n.30) e birra: niente di meglio per capire che sei in Abruzzo. Da non tralasciare la qualità del pane (fatto da loro), buonissimo. Quando i risultati di chi fa impresa sono questi, non occorre altro che consigliare vivamente di recarsi in questo posto, storico, il quale viene mandato avanti da due ragazzi. Dimenticavo il tocco di classe: scrivere a mano sulla tovaglia (ovviamente di carta) il numero del tavolo. Ai titolari, continuate così, nn vi svendete per seguire qualche Masterchef di turno.
Andrea D
.
29 Luglio 2024
8,0
Excellent welcome and comfortable environment. We had dinner outside, very good kebabs.
We will be back, we had a lovely evening.
federica lepidi
.
28 Luglio 2024
10,0
The best kebabs in the area and the hand-rolled chips a real pleasure!
Michele Pollutri
.
20 Luglio 2024
10,0