Very nice place, friendly staff and excellent food all based on fish. Advised!
Avv. Lucia Cocchiaro
.
01 Agosto 2024
10,0
All delicious and fresh, kind property
Gennaro Guerra
.
25 Luglio 2024
10,0
There's little to say... you have to go there to understand. The food is really good, lots of quality and the owner is someone who really understands it. Highly recommended..
Gennaro
.
18 Luglio 2024
10,0
Good quality food, obviously all the dishes are with cod or similar, so the choice is logically limited. The classic fried cod is good. Outside tables on the street, but with very little car traffic. Clean and tidy interior.
Carmen Siciliano
.
13 Luglio 2024
8,0
Seeing is believing. Cod like you've never eaten before. Chef Ronny then gives his magical touch. Great chef. A restaurant located in the beautiful Piazza Castello, it is an itinerary for those who want to eat something different and original. Inside you will also find a wide range of wines which the house sommelier Andrea will advise you on with the help of the owner Luigi Esposito. Highly recommended.
Giovanni Auriemma
.
15 Giugno 2024
8,0
Very welcoming place, excellent food cooked in a maniacal manner, impeccable service complete with explanation of what you received and how it was cooked, the friendliness and friendliness of both the owner and the waitress are really very pleasant, excellent selection of good wine for everyone the tastes, obviously to return as soon as possible
Loredana Maggi
.
01 Giugno 2024
10,0
Excellent in everything, especially the cost-quality ratio, truly preferable
Paolo Saviano
.
18 Maggio 2024
10,0
In due parole, equilibrio e delicatezza.
Il proprietario è da 10: appassionato, generoso nel condividere esperienze e consigli, discreto.
Il baccalà è da 10: in altri luoghi è protagonista assoluto, in questo è ingrediente essenziale ma, anch'esso, discreto.
Abbiamo mangiato: carpaccio di baccalà con alice, oliva e pomodorino; zucchina tonda ripiena di riso venere e verdure; polpetta di baccalà sul letto di cipolle (in verità la meno originale); zuppa di fagioli e baccalà mantecato; carciofo arrostito e baccalà mantecato; baccalà arrosto e bietole. Tutti i piatti molto equilibrati e definiti. A fine cena il proprietario ci ha offerto un delizioso "mascariello", guancia di vitello su passata di zucca e bietola, e perfino la sua rivisitazione del tiramisù, preparato in diretta, a partire dalla moka di caffè. Conto onestissimo per la qualità del cibo e della Catalanesca che abbiamo bevuto. Ultima notazione: ambiente caldo, con pareti di tufo che assorbono il rumorio delle conversazioni. Esperienza da ripetere!
Giorgio
.
24 Aprile 2024
10,0
Small and welcoming, very intimate, excellent food, very kind staff!
Maria Sparaco
.
21 Marzo 2024
10,0
The variety of dishes. The flavors of the ingredients. All extremely pleasant.
Gaetano D'Errico
.
09 Marzo 2024
8,0