Excellent porridge! A classic in Savona
Lorenzo Dossetti
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07 Aprile 2024
10,0
Excellent place, friendly and professional staff, unfortunately the farinata doesn't taste like farinata, too thick, little salt, clearly this is to my taste. If you pass through Turin look for "cit ma bun" that's farinata. However, the artichoke and scabbard fish pasta was excellent.
Gianni Zangrossi
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04 Aprile 2024
6,0
Restaurant where they serve excellent flour with both wheat and chickpeas! There are many combinations to choose from and the dishes are also excellent.
I recommend booking, there are two shifts.
The environment appears a little dated, but the trattoria style is pleasant.
Wine selections to improve.
Amedeo Perotto
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01 Aprile 2024
8,0
Lately we have been able to find free space
Excellent porridge
Fiorella Ferraro
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26 Marzo 2024
8,0
Old chip shop and flour shop, suggestive place, you can taste the real Genoese farinata that white Savonese, typical dishes and good prices, you need to book.
Dante Tadini
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13 Marzo 2024
8,0
Excellent farinata, prices slightly above average, friendly staff. Historic place.
Piero Cortese
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07 Marzo 2024
8,0
We were lucky enough to find a free table even without having booked, an informal place but with very well-executed typical cuisine. The farinata is amazing....
Cristian Bono
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07 Marzo 2024
10,0
A place not "for mass tourists" but authentic where you can taste both the classic and the white farinata at a reasonable price.
Roberto Giampa
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26 Febbraio 2024
10,0
Siamo stati l'altra settimana a pranzo io e la mia compagna per ben due volte ,il mercoledì e il giovedì e ci siamo trovati molto bene. L'ambiente accogliente e rilassante perché ha quel fascino delle osteria di un tempo , e poi è un locale storico di savona. Il cibo è squisito e le porzioni sono buone e poi sono tutti molto gentili è accoglienti noi anche se era la prima volta che andavamo ci siamo sentiti a casa . Grazie a tutti voi
e arrivederci al più presto e saluti dalla TOSCANA
massisupercuoco
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27 Novembre 2023
10,0
Frequentatori abituali un tempo, non ci tornavamo da anni.
Abbiamo realizzato che è cambiata la gestione (o perlomeno la formula) ma con risultati molto buoni.
Adesso è molto più semplice prenotare, l'organizzazione interna è perfetta, oltre alle tradizionali farinate di ceci e grano di possono trovare anche quelle farcite, arricchita la carta dei vini.
Prezzi sempre corretti e piatti molto buoni.
Rimane una delle nostre "osterie di una volta" preferite
pierosMilano
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12 Novembre 2023
8,0