Scarriello is addictive! My second favorite dish: sea bream in salt.
Gina Fusco
.
03 Luglio 2024
10,0
We asked for the tik tok menu but there were some courses missing and with the excuse that the menu was summer we were not served different options but rather fewer courses they practically served us 2 slices of fiordilatte with tomato like caprese (I didn't like it the cheese very dry and dry) then Luciana-style octopus without croutons, a plate with Gambetto 1 mozzarella 1 ricotta the excellent ricotta.
2 really good Parmigiana rolls.
Then came the Scarriello pasta, good but a little overcooked. Then comes the dessert, the lemon delight, good but very dry. We didn't have any wine suggestions at the end of the meal as the coffee ran out. The bill came to €70, no discount even though several dishes were missing. I feel cheated since I'm a chef too and considering everything I wasn't satisfied. Thanks go to the little guy who served us, always kind and attentive.
Simona Ferrara
.
03 Luglio 2024
8,0
Excellent quality food, in an old fashioned environment
francesco dati
.
26 Giugno 2024
8,0
Ci siamo recati per la prima volta in questo locale, domenica, per un pranzo in famiglia. Parlando del locale in sé, suddiviso in due sale, una più calorosa dell'altra, come se l'intento fosse quello di farti sentire a casa.
Abbiamo provato la formula pubblicizzata sui social, ed abbiamo avuto una conferma all'idea che ci siamo fatti.
Antipasto ricco e pieno di sapore, mozzarella, provola e ricotta di una freschezza DISUMANA, per non parlare poi di quella parmigiana di melanzane che quasi quasi arrivava ad essere come quella che fa la nonna (e sappiamo tutti che è inimitabile), non voglio dilungarmi troppo ma l'ultima mansione va al polipetto alla luciana su un bruschettone che ti fa veramente innamorare.
Come primi abbiamo optato per scarpariello e pasta e patate. Una prelibatezza per il palato e plauso per il pomodorino corbarino usato.
Nella formula è compreso anche un dolce di loro produzione anch'esso ottimo.
Siamo realmente soddisfatti anche dalla gentilezza del proprietario Guanluigi e dal personale di sala.
Esperienza da rivivere, sono curiosa di provare tutte altre deliziose portate del menù!!😋🍽
Lia M
.
04 Giugno 2024
10,0
Very nice place, we took two tik tok menus with starter, first course, dessert and drinks (30 euros per person including drinks) and we ate very well. Homemade appetizer with ricotta that melted in your mouth, delicious ham and side dishes that were phenomenal to say the least, amazing parmigiana, very good vegetables too. As a first course there were 3 possibilities: Scarperiello, pasta and potatoes or pasta and beans (if memory serves me correctly), we took 2 pasta and potatoes, served as in the photo, delicious, full of stringy cheese. The waitress was very nice, she immediately put us at ease, very nice, with a huge smile on her face. I don't have a photo of the dessert (Tiramisu but the choice was huge in that case too) because it was brushed in 0.2, they make it, you can feel it and see it, the glasses are the ones you see at the table and the Tiramisu is "homemade" . Homemade cuisine, environment suited to what it offers, I will be back to try the pizza!
floriana trezza
.
24 Maggio 2024
10,0
Il locale è molto pittoresco, comprese le lucine di Natale fuori stagione, lo stile è quello della classica trattoria di una volta. La cucina è ovviamente in linea, sufficiente per chi ama il tradizionale.
lone1wolf
.
27 Aprile 2024
6,0
Exceptional, art and culture in the kitchen, a tour of true Mediterranean cuisine with passion and true taste, all exceptional, a big hello to the chef
Raffaele francesco Mastantuoni
.
09 Aprile 2024
10,0
Very welcoming, very seasoned cuisine worth trying
nino bacco
.
12 Marzo 2024
10,0