Spectacular location with the presence of exposed braziers so the possibility of seeing the meat being cooked, wonderful!
Immense variety of meats to choose from and super attentive and helpful staff, not to mention above all the quality of the meat, excellent!
Elena Esse
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02 Aprile 2024
10,0
Nice place, top food and medium-high prices. It's worth going and coming back
Loriana Solimene
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26 Marzo 2024
10,0
Family run top meat I ate an organic Marche cooked on the grill as God commands
Miriam Sav
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23 Marzo 2024
10,0
food always excellent and plentiful. Very kind owner and daughter. some problems with slow service were resolved with a cutting board offered. good
pietro alvino
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22 Marzo 2024
10,0
A special place, great quality of meat. Highly recommended
Domenico Zannini
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16 Marzo 2024
10,0
Nice discovery, a stone's throw from Baia Domizia. Good selection of meat for the charcoal that you can choose at the moment.
The house appetizer is rich with olives, fried vegetables, cheeses and cured meats, jnduglia on the fire, beans and bruschetta and much more.
Everything was excellent, we'll be back again, the decomposed mille-feuille was nice.
Family run service
MR “Leo-nes-sa” Leōn
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12 Gennaio 2024
8,0
Locale molto curato,ricco di particolari .La passione dei titolari si percepisce in tutto dall'accoglienza ai piatti portati in tavola. Prodotti eccellenti , cucina tradizionale eseguita con maestria.
Servizio ottimo.
Lo consiglio .
Sabrina Ferraro
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31 Dicembre 2023
10,0
Un po' caro .
Per il cibo buono
Ferdinando Dionisio
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21 Dicembre 2023
8,0
Siamo andate in questo bel ristorante portate da un amico che abita in zona.... Che dire .. eccezionale!
Dal servizio, alla presentazione e alla qualità del cibo ..tutto veramente eccellente.
Il proprietario, persona squisita, fa il suo mestiere con amore e dedizione e lo trasmette nello spiegare i vari prodotti che presenta e prepara.
Lo consiglio al 100%
Complimenti;
U3642GRpamelas
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18 Dicembre 2023
10,0
Tagliere della casa perfetto, un po' meno le tagliatelle ai funghi, ottima la carne. Tempi di attesa tra antipasto e primi troppo lunghi, quasi un'ora. Peccato per gli odori della cucina in sala, siamo tornati a casa che avevamo tutti i vestiti e cappotti impregnati dell'odore di frittura e cucina.
Vera N
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10 Dicembre 2023
8,0