Impeccable from day one - Sublime Pizza
As promised, here I am with a top-notch review (well deserved) for my favorite pizzeria.
I've been a loyal Vanacore customer for over four years now. When we say "tonight's pizza" on Saturdays, that means Vanacore.
The pizza is evenly cooked, truly beautiful, and every bite is an explosion of flavor, including the crust, whose crunch (unique to Vanacore) never gets old.
The selection of ingredients (of the highest quality) is made with the utmost care, and they are cooked to perfection to ensure a perfect final balance of flavors. The ingredients on the pizza are plentiful, never too many or too few. The menu changes seasonally, and each time they create unique flavors (which is a shame when the menu changes a little 😂).
The service is excellent; everyone is very friendly, kind, and pleasant, open to giving and receiving advice, and attentive to their customers.
I can confidently say that in these four years there's never been a mistake, not even a single word like "a part of the crust was a little burned" or that the pizza disappointed me a little. I've always been truly, truly satisfied.
Thank you, and never change 🍕🇮🇹
P.S. The photos added are just a tiny fraction of the ones I have in my gallery, just to give you an idea. 😂
Luca Di Domenico
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17 Ottobre 2025
10,0
Delicious pizza! Quick fast service! Highly recommend!!
Bria Cuffy
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17 Settembre 2025
10,0
Top pizza, good value. Highly recommended.
Francesco de cesare
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14 Settembre 2025
10,0
Pizza and variations, spectacular
Luiz Gallotti Póvoa
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03 Settembre 2025
10,0
I'm a loyal customer for the excellent quality of their products and the prompt, competent service. I recommend Vanacore without reservation.
Antonietta Spinelli
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16 Agosto 2025
10,0
I tried calzones, stuffed white pizza, croquettes, arancini, everything was good and fresh, highly recommended.
Roberto Cutolo
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10 Agosto 2025
10,0
Found it by chance last night...great variety of pizzas, definitely worth trying.
The pizza chef is top-notch and very friendly.
Quality ingredients and a truly excellent, rustic "cafone" dough.
TOP
Saverio Egizi
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08 Agosto 2025
10,0
Good pizza made with quality ingredients and in addition they make a special dough with a little crunchiness that makes the pizza even better to taste.
NA.DM. Studio-Impianti INTERIOR DESIGN
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08 Agosto 2025
10,0
Premetto che una cliente fissa, quindi conosco benissimo i proprietari e sono delle persone eccezionali.
Purtroppo un po' meno i dipendenti, specialmente la ragazza bionda che fa i conti e prende i pagamenti.
Nel effettuare il conto si e' trovata impacciata in quanto il tastierino del programma che hanno non visualizzava i prezzi, al che lo ha fatto con il suo telefono e pensiamo abbia sbagliato di molto in quanto non penso che mezzo chilo di pizza x sei persone diviso a metà (due gusti) di cui uno fiori di zucca e l'altra ricciulella costi 40 euro, quindi significherebbe che un chilo verrebbe 80 euro.
Inoltre il personale di sala è molto lento, portaro la pizza e non avevamo nelle i salvietti più volte richiesti, non ne parliamo dell'acqua a temperatura ambiente, purtroppo mi dispiace dirlo , sono ragazzi poco attenti.
Mi dispiace sentire lamentele quando non ce ne dovrebbero essere visto che la pizza è ottima.
Mariaantonietta D
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07 Luglio 2025
6,0
Abbiamo mangiato una pizza buonissima coccolati dalla musica di Pino Daniele. Ingredienti di prima qualità e impasto speciale, da ripetere prima di partire . Personale e proprietario molto cordiali provare per credere
Mina M
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20 Maggio 2025
10,0