Truly unforgettable experience.
Riccardo Dessi
.
03 Agosto 2024
10,0
A dinner based on excellent dishes and above all, for me, on an always particular choice of accompanying wines and liqueurs, which here truly become a central part of the experience. The dishes are driven with intense and particular flavours. Excellently prepared. I was trying at least 4 of the wines tasted for the first time and they were very special. Some very difficult (carbonate method) others super complex (sake). One of the starred restaurants that I appreciated the most. The bill is correct, amounting to €400 for two people, including a final pastry aperitif and a round of 6 wines.
Stefano Liboni
.
25 Luglio 2024
10,0
Beautiful location, very professional and trained staff. Very good food and special dishes. A personal tip, worth trying. An UNFORGETTABLE experience 🔝💯
Donatella Cipri
.
16 Giugno 2024
10,0
The star of Unforgettable shines and dazzles more than many others. The sensorial experience is perfection. We return home amazed. The promise is kept, unforgettable.
Davide Conforti
.
26 Maggio 2024
10,0
I can only replicate what previous reviews have said...dishes, wine, staff, format...all exceptional! Thank you guys for this absolutely unique experience!
Edoardo Giri
.
13 Maggio 2024
10,0
Format as brilliant as it is audacious, one of a kind. Great attention and empathy for the diners.
There is no point in describing the rest, go if you are inclined to go outside the box. Otherwise avoid it, so I'll have a better chance of finding a seat next time :)
Viale Arcobaleno
.
11 Maggio 2024
10,0
Nomen omen, to try and tell everyone, who will then have to try it because it is the only way to understand it!
Diego Vesco
.
05 Maggio 2024
10,0
Una serata trascorsa in questo ristorante, nel pieno Quadrilatero di Torino, in un locale di per sè suggestivo e affascinante è una vera esperienza. Una delle migliori serate che ricordi.
Innovazione, creazione, originalità, competenza e professionalità caratterizzano l’indimenticabile cucina e l’impeccabile regia dello chef, Christian Mandura.
Tutto scorre perfettamente, facendo avvicendare momenti pensati per dare il giusto tempo ad una cena che lascia un segno. Lo spazio per l’aperitivo, il banco per la cena, il salotto per caffè e tisane. La musica accompagna ogni momento e ogni portata con un ritmo perfetto.
Il menù è una scoperta. Le proteine (ieri sera pesce) a contorno dei vegetali ribaltano aspettative e portano a un sapori e sensazioni inaspettate. Nulla è al caso. I grissini (speciali), la brioche “pure burre”, il pane caldo, tutto compare solo quando deve per accompagnare piatti perfettamente costruiti sotto gli sguardi curiosi degli ospiti.
Ogni piatto è un crescendo, in un ambiente che diventa sempre più conviviale. Molto rilassante. Molto piacevole.
👏👏👏 complimenti al team di giovani chef che si avvicendano dietro al bancone con modi e tempi perfetti. Appassionati, accurati, professionali, attenti. Veramente molto bravi.
👏👏👏 una menzione speciale a Jacopo Restagno per la sua passione e per le sue narrazioni nel mondo dell’enologia, con uno sguardo che va oltre confine, dagli aperitivi, alla scelta dei vini, fino alle sue tisane. Un bellissimo percorso per la serata e un suo bellissimo percorso di esperienze, professionalità, passione.
Non svelo altro su piatti e programma perché, come tutte le esperienze, è meglio viverle che ascoltarle.
E’ posto in cui merita tornare.
Naturalmente consigliatissimo.
Non per caso … Unforgettable ‼️
Vafer
.
21 Aprile 2024
10,0
An evening spent in this restaurant, in the heart of Turin's Quadrilatero, in a place that is in itself suggestive and fascinating, is a true experience. One of the best evenings you remember.
Innovation, creation, originality, competence and professionalism characterize the unforgettable cuisine and the impeccable direction of the chef, Christian Mandura.
Everything flows perfectly, alternating moments designed to give the right time to a dinner that leaves a mark. The space for the aperitif, the counter for dinner, the lounge for coffee and herbal teas. Music accompanies every moment and every course with a perfect rhythm.
The menu is a discovery. The proteins (fish last night) alongside the vegetables overturn expectations and lead to unexpected flavors and sensations. Nothing is by chance. The (special) breadsticks, the “pure burre” brioche, the hot bread, everything appears only when it has to accompany perfectly constructed dishes under the curious gazes of the guests.
Each dish is a crescendo, in an environment that becomes increasingly more convivial. Very relaxing. Very pleasant.
👏👏👏 congratulations to the team of young chefs who take turns behind the counter with perfect ways and times. Passionate, accurate, professional, attentive. Really very good.
👏👏👏 a special mention to Jacopo Restagno for his passion and his narratives in the world of oenology, with a view that goes beyond borders, from aperitifs, to the choice of wines, up to his herbal teas. A beautiful journey for the evening and its beautiful journey of experiences, professionalism, passion.
I won't reveal anything else about the dishes and the program because, like all experiences, it's better to live them than listen to them.
It's a place worth returning to.
Naturally highly recommended.
Not by chance... Unforgettable ‼️
valeria Ferrero
.
21 Aprile 2024
10,0
È un esperienza, non si può definire solo cena. Ambiente molto chic, particolare; personale cordiale, preparato ed attento. Varietà nella cantina con vini molto buoni, serviti e descritti dal loro sommelier preparatissimo.
59anto
.
15 Marzo 2024
10,0