Excellent restaurant. Menu not very rich but of a high standard. Must try
Nando Eleuteri
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11 Aprile 2025
8,0
Celebrated my wife's birthday, personal arrangements available, excellent food, a pleasant day
Nicola Matera
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18 Marzo 2025
10,0
One of the best tagliatelle I've ever eaten in my life. Huge portion and homemade pasta. Exquisite and rustic second courses, but the main dish is the simplest... Bruschetta with oil, it seems like a nectar from the gods.
massimiliano rossetti
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15 Febbraio 2025
10,0
Cuisine from the early 1900s...genuine and traditional, I come often and have never had any side effects!!! Very good and kind in the utmost simplicity. Remarkable price quality.
emanuele angelucci
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04 Febbraio 2025
10,0
Posto molto semplice ed informale, fermo a tanti anni fa. Entrando sembra di essere i stati trasportati dalla macchina del tempo. Unica grande sala con grande camino, soffitto alto, travi a vista e pareti rivestite di legno, come non si usa più. Qui quello che conta è quello che si mangia. Cucina casalinga semplice di una volta. Pasta fresca fatta a mano, olio buono, piatti della tradizione del centro Italia come la coratella (ottima). Direi che rappresenta l’anti-chef stellati.. Tutto ottimo. Ottimo rapporto qualità - prezzo. Un po’ fuori mano, ma vale il viaggio.
Maria Roberta S
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27 Gennaio 2025
8,0
I've known him all my life!
All homemade and cooked very well!
Vittorio Tortora
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23 Gennaio 2025
8,0
Dishes worth reviewing, undercooked fettuccine with ragù such and such, bruschetta and ham full of oil (which they don't bring to the table), good tart.
The bill for a restaurant is high.
Andrea C.
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08 Gennaio 2025
6,0
A place I found somewhat by chance, which I wouldn't have given much interest to. But even if it could be a little modernized in the furnishings, the place deserves it for the food and the view. Quantities of pasta higher than normal, good seasoning. Second, hunting mix, very interesting, not excessively abundant but a good way to eat rabbit, lamb and chicken. Desserts good but not special. Their bitterness is excellent, it would be worth going back to for that alone. Price more than fair. We will definitely return.
Luca Capobianco Dondona
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05 Gennaio 2025
10,0
Old-time family trattoria...genuine food and flavours...new top oil with bruschetta...top homemade desserts
FABIANA BREGGIA
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10 Dicembre 2024
10,0
Posto ideale per trascorrere un momento di relax dai ritmi frenetici della quotidianità. Menù molto casareccio, con portate ricche di ogni ben di dio, dall'antipasto misto, ai primi (specialmente le fettuccine), senza tralasciare i secondi di carne e i dolci. Ma il vero valore aggiunto della trattoria è la conduzione familiare, che da ben cinque generazioni offre ottimo cibo e ospitalità ai clienti!
GioVanni91
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16 Novembre 2024
10,0