What you expect from a Trattoria. Quality, courtesy and authenticity for sure. Nettle ravioli and mixed meats, excellent. Forget the diet with the dessert trolley!! I tried 5, all good but the favorites are: lemon cake (a cloud) and coffee cake with biscuit. We will definitely return.
Massimo Poli
.
13 Maggio 2025
10,0
Good quality food and very attentive to customer requests, it's worth a try I recommend it
Pierino Corberi
.
09 Maggio 2025
10,0
No frills restaurant, just as it should be!!
Excellent food, from starters to dessert, all delicious!!
Friendly and welcoming staff
I highly recommend it, we will definitely be back!!!
Monique Raviglione
.
02 Maggio 2025
10,0
A typical village trattoria. Very kind, welcoming, simple. Dated furniture. Overall the food is good.
Giovanni Gallo
.
10 Aprile 2025
8,0
È una trattoria di paese. Quindi non aspettatevi menù raffinati o una location elegante. Però quello che servono è speciale. Si mangia bene e sono accoglienti. Non so può chiedere di più. Nella sua dimensione è perfetta.
Giovanni G
.
30 Marzo 2025
10,0
In an informal environment you eat very well and the staff is very kind and attentive
Erglad
.
18 Marzo 2025
8,0
Family-run 70s style restaurant. The first courses are delicious and the second courses are also valid, offering a choice from trays or pans that are brought to everyone based on farmyard and non-farmyard animal meat (guinea fowl, rabbit, wild boar, pork) also served with mushrooms. The local wine is very pleasant and reasonably priced. Unfortunately, due to time constraints we were unable to taste the desserts, the tray of which was truly inviting.
Pietro Stefanelli
.
11 Marzo 2025
8,0
Excellent, really good food...thank you
Andreea Duta
.
05 Marzo 2025
10,0
Excellent first courses (tagliatelle with mushrooms or deer) and meat course. Spectacular desserts. All very good.
DATA PROJECT
.
02 Marzo 2025
10,0
Pranzo della domenica con amici. Siamo in centro a Graffignana trattoria storica dove la buona cucina è di casa.
Iniziamo con un'antipasto di salumi per tutto il tavolo un primo a scelta tra i 5 proposti scelgo pappardelle fatte in casa con ragù di cervo davvero squisite per poi passare ad un'assaggio di 5 secondi tra faraona ripiena, coniglio in umido, stinco di vitello con patate, casula e cinghiale in umido con i funghi.
Tutti squisiti anche se devo scegliere sceglierei il cinghiale davvero top.
In tavola vino rosso a marchio della trattoria ottima proposta.
E per finire un carrello di dolci tutti fatti in casa e presentati dallo chef in persona.
L'assaggio è d'obbligo anche perché solo alla vista del carrello non si resiste alla gola.
Lo staff e i patron di casa solari e accoglienti davvero una trattoria di altri tempi.
Complimenti è stato un'ottimo pranzo in un'ambiente familiare e semplice ma con una qualità altissima.
Roberto
.
17 Novembre 2024
10,0