Nice, service OK, but expensive Ladies & Gentlemen... think twice before coming here.
Lars Koch-Mehrin
.
07 Luglio 2024
8,0
Not the best of experiences, I recognize that the dishes are overall good but in my personal opinion the prices are too high and the service a little too hasty. We only stayed once and maybe we will return to give it a second chance
Filippo Versienti
.
01 Luglio 2024
6,0
Un posto dove le materie prime di alta qualità incontrano la bravura e la creatività del patron. Il cuoco Gaio Giannelli è un leader incontrastato nel suo campo, crea un menù per palati fini (amanti del gusto e della concretezza, astenersi psico-gourmet e mangiatori modaioli) ed abbina il tutto con una carta dei vini sorprendente. Un ristorante favoloso!!!
Marco V
.
17 Giugno 2024
10,0
We recently dined at Pozzo Di Bugia and were thoroughly impressed by both the exquisite cuisine and the impeccable service. The menu showcased a variety of innovative dishes, blending bold flavors and beautiful presentation. The attentive and knowledgeable staff ensured that our meal was a memorable one, providing excellent recommendations and ensuring our satisfaction.i will mention Francesco , Margherita , Alex .
I can’t recommend Pozzo Di Bugia enough for a fantastic dining experience.
Angel Octavian
.
03 Giugno 2024
10,0
A fixed stop every time you come to the Forte, selected appetizers, excellent meat. Wide selection of wines and particular location but studied in detail. Very friendly and helpful staff. Highly recommended.
Selene Guido
.
23 Maggio 2024
10,0
Awesome place. Abundant starters, first and second courses and excellent selections of first choice wines
Francesco Bastianelli
.
17 Maggio 2024
10,0
Una trattoria un po' radical chic, con arredi di nicchia in una sorta di veranda al di sotto del piano strada. In realtà, al netto del listino non proprio economicissimo (in particolare la carta dei vini), tutte le portate proposte sono promosse a pieni voti! Tralasciando il fatto che saremmo stati sazi con l'antipasto (vario, saporito, abbondante), i tagli di carne erano tutti eccellenti, dal maiale alla bistecca. Unica nota riguarda i tordelli, che sono preparati con una variazione rispetto alla ricetta originale, con più verdura.
Consiglio senz'altro, per la cucina e l'atmosfera
degustibus22
.
13 Maggio 2024
10,0
The King of Versilia Gaius !!!!! Top….
Carlo Stanco
.
07 Maggio 2024
10,0
Excellent food, kind, beautiful location
GIAN PAOLO FERRAUTO
.
02 Maggio 2024
10,0
One of the best restaurants to eat "fat" in Versilia
Il Defra
.
29 Aprile 2024
10,0