A mid-August holiday in the city to try with your family
The place is really new, very elegant and I would add a real gem in the city. A special thank you goes to the staff of the restaurant who were always attentive to our needs despite the crowded lunch, thanks to Mrs. Marianna and to those who advised us to come. The mid-August menu had 2 menu choices, one seafood and the other land, both delicious. Highly recommended for those who love Neapolitan cuisine and is located a few steps from the center of Naples in a beautiful setting. We will return.
Maria Maria
.
15 Agosto 2024
10,0
The place is very elegant, with attention to the smallest details. Clean, precise, very beautiful. We had a great time, not to mention the food, everything was really excellent. I'll be back tomorrow too! Greetings from our Roman friends
Giancarlo Caglieri
.
12 Agosto 2024
10,0
Great restaurant we ate raw fish first course all of high quality they even give glasses to read the menu compliments to them for quality and quantity and availability of the entire staff in particular Annalisa
By Nicola
Nicola Milo
.
11 Agosto 2024
10,0
The transition to a higher level compared to the typical trattoria also requires better organization both in terms of cuisine and service... at the moment we are at the I would like but I can't....
Giovanni Russo
.
04 Agosto 2024
8,0
Very fine place, excellent food, friendly and helpful owners
Passed with full marks
Diego Cioffi
.
03 Agosto 2024
10,0
the restaurant moved a few meters from the historic location, expanding and modernizing the rooms. The cuisine remains traditional, whatever dish you take you will be enthusiastic because Cifuni is a guarantee of goodness and quality. One of my favorite restaurants as always, I will go back again, passed with flying colours! Prices average for other restaurants.
Katia
.
01 Agosto 2024
10,0
Everything was excellent, I came across it based on the reviews and I must say they were truthful. I took octopus salad, stuffed aubergines, escarole, limoncello cream dessert. Generous portions and a more than honest price, compliments to all, staff and chef. I will definitely be back! Silvia Mantua
Ste
.
27 Luglio 2024
10,0
During a few days' holiday in Naples we had dinner several times in this place; we had a great time, all the dishes we chose turned out to be excellent, generous portions and with an excellent quality/price ratio. Courteous and professional service. Recommended.
fabrizio tagliafico
.
26 Luglio 2024
10,0
Un locale stupendo di huiba costituzione, ben attrezzato anche per visione di eventi sportivi. Personale e titolari di decennale esperienza, cortesi e disponibili sempre verso la clientela. Ottimo cibo e qualità che lascia a bocca aperta. Sia piatti di carne che di pesce di qualità, pizze di grande livello. Ci son tornata 3 volte in un mese x provare le diverse tipologie di cibi e tutto ha lasciato me e la mia compagnia di amici entusiasti e soddisfatti. Prezzo di livello abbordabile, molto chiaro nel menù.
Giuseppina L
.
28 Giugno 2024
10,0
Non c'è niente che ti riporti alla gestione della sede precedente e non parlo solo di estetica architettonica. La location attuale ha un comodo parcheggio, gli interni sono di tendenza. Nella sala con tavoli ben disposti la fanno da padrone tre maxischermi inseriti in pannelli, che in un posto dove la convivialità e lo stare insieme dovrebbe essere la cosa più importante, stonano un pò. La mise en place senza tovaglia, si fa, ma a me non piace. Il menù ti dà la certezza che la trattoria Cifuni è lontana. Buona offerta di antipasti e primi di mare e terra non differenziati ma innanzitutto senza i buoni piatti tipici della tradizione con qualche innovazione come nel vecchio menù; orfano della zuppa di cozza che era un "must" . ma il messaggio è chiaro. Ora parliamo di un ristorante che però, deve darsi una identità: pizzeria, ristorante di pesce e steak house è un pò troppo. Noi si è presi un giro di antipasti di terra, ottime le parmigiane, e un primo a testa (inutile mettere i delicati gamberi su olive e capperi, io azzarderei un polpo o forse cozze) buoni spaghetti ai frutti di mare, sufficienti gli agnolotti. Credo che il servizio debba ancora fare un pò di rodaggio, ma migliorerà di sicuro. Si è speso circa 30€ a testa, presumo che una cena completa senza eccessi arrivi a 45-50 ma non è fuori dal mondo
Luigi P
.
29 Febbraio 2024
6,0