Siamo ritornate in questo ristorante dopo un po’ di tempo e abbiamo ritrovato l’estrosità dello chef. Tutto eccellente, personale delizioso, accogliente e preparato. Bello ritrovare la Sardegna attraverso materie prime rivisitate ed elaborate.
La mela, come dolce finale, una meraviglia! Ottimo rapporto qualità prezzo
Non è la prima volta che andiamo in questo ristorante. Ho assaggiato il cappuccino di cozze 2015, il fusillone con anguilla fumè e muggine crudo, marinato e cotto. Tutto molto buono.
Se poi si aggiunge, oltre alla maestria del cuoco Giuseppe, la professionalità, la preparazione e gentilezza del personale in sala (tra cui la moglie del cuoco) direi che l’unico commento da scrivere è: cena perfetta!
Una menzione speciale va alla moglie (purtroppo ho un lapsus e non mi ricordo il nome) in quanto ti spiega la provenienza e uvaggio del vino scelto (carta dei vini molto interessante) con estrema passione e precisione.
Ci tornerò senz’altro.
Fantastic food, great service, a wonderful experience from A to Z. Thanks to the whole team. We have one more request: please leave the peanut mini dessert on the menu - we have rarely tasted something so delicious and we are still dreaming about it ;-)
Enveloping environment, punctual service, interesting food. All the correct characteristics to return again on future trips to Sardinia. This second dinner therefore confirms the pleasure of the first visit. Obviously I'm not talking about the price because every experience that we can afford (perhaps one-off) and that satisfies our soul is priceless. Good work.
What a fantastic experience!
I recently went to Il Mattacchione and it was a fantastic experience!
The culinary "journey" proposals are different, complete and dedicated to everyone (they can be mixed with the a la carte choice if you don't want to just follow a menu). An experience to have if you want something new and fresh compared to the classic restaurant proposals.
Thanks to Rossella, her dining room assistant (whose name I apologize for but I don't know) and Chef Giuseppe because they were perfect in everything.
Definitely an experience worth repeating!