We stopped by chance and it was a fantastic surprise. The ricotta tortelloni and tagliatelle with porcini mushrooms were DELICIOUS. A wrinkled, hand-rolled pasta, incredibly good. It reminds you of home.
Raffaele Delli Carri
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01 Settembre 2025
10,0
Highly recommended, the ricotta tortelloni and fried gnocco are exceptional. A true trattoria!!
mauro zuffa
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26 Agosto 2025
10,0
Excellent and almost plentiful first courses. You'd want seconds.
Gnocco fritto 10: small pieces, nice and fluffy, not greasy.
The sliced meats were good.
The tigelle were also good.
Very attentive and friendly service.
They also make borlenghi.
Matteo Parmeggiani
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25 Agosto 2025
8,0
Not cheap for the type of place and the rather unappealing location. The food was definitely good, the beef fillet with balsamic vinegar was excellent. The portions were reasonable, and the tigelle and cured meats were almost generous. The dessert selection was perhaps a bit limited. Friendly service, average speed.
Emiliano Venturini
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24 Agosto 2025
8,0
A stop on the way back from vacation...what can I say...SPECTACULAR...Light and delicious fried gnocco with tigelle and a mix of cured meats, lard, and cheeses...you'll want to keep coming back.
The homemade tagliatelle with ragù and gramigna are also excellent.
A welcoming place, and chef Stefano is super helpful and friendly.
We'll definitely be back!!!
Valentina Mantino
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21 Agosto 2025
10,0
We went for lunch yesterday with my husband and son, beautiful place, top staff, we give 100 praise, excellent food, in fact 100 praise, we will be back soon
Sara Papiro
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17 Agosto 2025
10,0
Excellent restaurant serving traditional cuisine, where you can enjoy delicious pasta dishes with gnocco and tigelle. The tigelle are thin and not "bready," which I really appreciate. The fried gnocco is also excellent, and a must-try. I highly recommend the tortellini, as well as the ricotta and nettle tortelloni. The staff is friendly and helpful. The price is fair for the amount you get. Yes, this review was helpful. Like it.
Christian Pellacani
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16 Agosto 2025
10,0
The ravioli with cream and spinach with butter and sage were excellent, they melt in your mouth and don't stay in your stomach, the appetizer of cold cuts and cheeses with tigelle and fried gnocco plus there was a really good lard cream, I gave 4 stars because I've only been there once and it's not enough to be sure, but I would go back 🤟
Alberto “Bert Born To Kill Sparrow”
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12 Agosto 2025
8,0
Io e il mio ragazzo in un viaggio di rientro a casa, abbiamo deciso di fermarci a cenare in questa trattoria a pochi km dall'uscita di Modena Sud.
Siamo stati accolti con ospitalità e cortesia da una donna gentilissima. Tutto ci è sembrato sin da subito caldo e piacevole. Abbiamo ordinato due primi ( tortellini in brodo e tagliatelle al ragù tradizionale) che sono risultati al nostro gusto eccezionali: nel sapore,nel condimento, nella genuinità degli ingredienti. Una coccola pura per quei piatti che sanno di casa. Non contenti, abbiamo deciso di assaggiare un altro pezzo della tradizione: gnocchi e tigelle serviti con lardo, formaggi e salumi. Semplici, fragranti e caldi gli gnocchi.. tenaci e sode le tigelle. Tutto indimenticabile. Prezzo onestissimo.
Da provare e riprovare!
Carmen C
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04 Maggio 2025
10,0
È la terza volta che ceniamo in questo ristorante, e l'impressione è sempre ottima. La location è molto piccolina ma molto caratteristica, con arredi tipici. Stasera era pieno imballato, con tavolate, per cui c'era molta confusione, ma nonostante ciò siamo stati serviti molto velocemente, e con molta attenzione, infatti venivano sempre al nostro tavolo a controllare se andasse tutto bene. Ottimi i tortellini e gnocco e tigelle, con salumi e formaggi in abbondanza. Devo solo fare un appunto. Personalmente amo bere acqua molto fredda anche in inverno, ma per due volte la bottiglia era praticamente a temperatura ambiente. Chiesto del ghiaccio, mi è stato detto per la seconda volta che era rotta la macchina del ghiaccio. Visto che andiamo incontro alla stagione calda, forse sarebbe meglio porre rimedio al problema, oppure servire ai tavolo bottiglie più fredde (mi avevano gentilmente proposto di mettere la bottiglia in freezer per un po', però lo ritengo poco pratico, se mi siedo vorrei poter bere subito). Cmq per il resto è ottimo, con prezzi decisamente onesti. Facevano anche i borlenghi, la prossima volta li proveremo.