Beautiful location, excellent starter with culatello, disappointed however by the tagliatelle with culatello which were too dry
Mario Fiorillo
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07 Aprile 2025
6,0
Quick service, drinks good, pizza decent.
Helmut Fleischer
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26 Marzo 2025
8,0
Excellent dishes and hospitality.
Elena
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10 Marzo 2025
10,0
Quiet and welcoming place that makes you feel like you are right in a trattoria, kind and efficient service, you can feel the quality in the dishes, the only negative note is perhaps the price....
Luca Vassena
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23 Febbraio 2025
6,0
Delicious, local and homemade food. Very good service.
Anais Juncaj
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04 Gennaio 2025
10,0
Dinner on the way back from a trip to Tuscany
Excellent culatello, excellent pumpkin ravioli, delicious sbrisolona cake
Excellent dinner
I would stay here again
Orsola Bassani
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04 Gennaio 2025
10,0
Ristorante dove non posso dire nulla sul cibo. Buona qualità al 100% di ogni portata. Culatello e salame ottimi. Aniolini brado fatti bene i miei amici hanno mangiato le tagliatelle e hanno detto che era ottime. Sola pecca se devo trovarla la poca signorilità della proprietà. Ci hanno portato un conto sbagliato siamo andati a pagare e ci dicono che fosse di un altro tavolo. Non dico tanto ma un ammazza caffè avrebbero potuto offrirlo. Altra pecca e il signore presente che ha toni non così gentili. Per il resto lo consiglio
Luca G
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25 Novembre 2024
6,0
Scoperta per caso più di 10 anni fa la trattoria La Buca e’ un ristorante dove torno sempre volentieri e oggi è stata la quarta volta.
La cucina locale è la caratteristica che la contraddistingue e che l’ha resa così famosa, dagli antipasti ai dolci un susseguirsi di proposte interessanti e molto gustose.
Il servizio sempre rapido ed estremamente curato e gentile.
Assolutamente da provare
Paolapuce
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24 Novembre 2024
10,0
The welcoming place and the impeccable service, mindful of an unforgotten positive experience from several years ago, I wanted to taste the tagliatelle with culatello again, well the pasta was very good, the little red pieces should have been of culatello, but in reality they tasted a lot of spicy cheese and the further I got into it everything became spicier, in fact I ate tagliatelle with spicy cheese.
Usually at the end of lunch the restaurateurs ask customers how they found it, given that only half of a portion was consumed, but nothing.
I put a stone or rather a boulder on it.
Al Co
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31 Ottobre 2024
6,0
Excellent food and friendly and very professional staff. Price more than adequate! Advised
Valentino Albini
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20 Ottobre 2024
8,0