A typical old-fashioned trattoria with simple dishes prepared with passion. We were impressed by the care and attention given to us. My wife, who certainly doesn't hold back, thought their stew was the best she's ever had in a restaurant. If you want to relive the atmosphere of old-fashioned country trattorias... go here, it's worth it. Fair prices and attentive service. I'll be back in the area soon, and I'll be back for lunch. Thanks again.
Pinna53
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10 Luglio 2025
10,0
Simple, good dishes made as they once were.
Definitely worth a stop!
Fabio Bazzicalupo
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03 Luglio 2025
10,0
In this trattoria they season your pasta at the table, never seen before. Fresh and well prepared food. It was a pleasure to have lunch in this place and we will return.
Wally L
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12 Giugno 2025
10,0
A genuine trattoria, where time has stopped. The food is good, the dishes are good, the two brothers who own it are helpful and very friendly. I will return.
Br - one
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09 Giugno 2025
10,0
There are trattorias, where time seems to have stopped, if you want to taste authentic food "like it used to be" then you are in the right place!
Simple dishes and all delicious, friendly staff, a note of merit for the bigoli, in addition to the goodness, I appreciated that the sauces are brought to the table, so everyone can choose what they prefer, for the little girl it was the 🔝
Fabulous cheesecake!
We will definitely be back!!!
Anna Faben
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22 Maggio 2025
10,0
Back from a business visit we stop at a typical and historic trattoria, handmade pasta, top cherry tomatoes
Special and professional service
Excellent food. I highly recommend
Valentina Fratini
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20 Maggio 2025
10,0
Eravamo in zona di Legnago il lunedì verso le 12.30 e non sapevamo proprio dove pranzare.
Abbiamo scelto il suggerimento di un nostro caro amico il quale ci ha consigliato questa trattoria dove i sapori della cucina sono quelli di una volta.
Curiosi siamo andati.... Locanda di vecchio stile ma ben curata, servizio impeccabile.
Abbiamo provato un antipasto di carne cruda salata con formaggio e pomodori secchi sottolio... SPETTACOLO!!!
Poi io un primo Bigoli al ragù e pomodoro che sono stati serviti e conditi direttamente dal titolare al tavolo DIVINI!!!
Mia moglie una salamino nostrano ala brace con contorno di fagioli con cipolla.....BUONISSIMA!!!
Per finire curiosi e consigliati dalla cameriera Sara abbiamo voluto provare entrambi il tartufo di Pizzo calabro alla nocciola con il cuore di cioccolato.... UNICO IL MIGLIOR TARTUFO IN ASSOLUTO!!! ARRIVA DIRETTAMENTE DALLA CALABRIA!!!
Bevuto un litro di acqua gasata e mezzo di un vino rosso frizzante e amabile ,ottimo, e due caffè macchiati.
Prezzo finale 55 euro. PERFETTO!!!
Parlando con il titolare abbiamo capito la contaminazione calabrese essendo la moglie di uno dei titolari è calabrese.
Ragazzi andate almeno una volta a provarlo ne vale la Pena.
COMPLIMENTI ALLA TRATTORIA ALL'IMPERO DA LINO 👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍
Daniele D
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08 Maggio 2025
8,0
Excellent in everything from service to food
Alessandro Tempo
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01 Maggio 2025
10,0
Old style trattoria where everything is poetry. Stopped in transit we had lunch with an appetizer of salted meat, dried tomatoes and cheese. Bigoli garlic oil chilli, all homemade. Amazing dried tomatoes. The innkeeper seasons your pasta at the table with kindness and courtesy. Everything excellent and very low prices.
ANTONINO GAGLIO
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23 Marzo 2025
10,0
Alla Trattoria Impero si limitano a fare ciò che sanno fare bene, anzi ottimamente. La qualità della loro cucina tradizionale è sempre impeccabile. Il locale è talmente accogliente che sembra essere a pranzo (o a cena) da buoni amici.
Odeporico
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18 Gennaio 2025
10,0