Incredible experience. Wonderful starters (fois gras escalope, nothing short of sublime), delicious first courses, second courses to lose your senses (the sensational Iberian suckling pig, it melted in your mouth!), perfect wine. The location is also beautiful. An unforgettable evening! Thank you very much 😃
Emanuele
.
13 Luglio 2024
10,0
A unique place for lunch or dinner! Special cuisine even in traditional dishes! If you are looking for a trattoria for simple dishes, this is not the right place, you go here to appreciate traditional or particular flavours, but with a unique preparation that enhances the taste of any dish, with care in both preparation and presentation! The service is attentive and precise and very helpful towards customers! A superior restaurant, but without creating a cold and detached environment! For wines, the cellar has no competition! The price quality is excellent! A place to try and fall in love with
Cesare Friggi
.
09 Giugno 2024
10,0
I was sent to a communion that took place in this location and I was very impressed. The restaurant is an old rustic farmhouse from the sixteenth century, splendid and excellently maintained. The staff was very kind and attentive and the dishes were excellent to say the least. Definitely worth returning. Highly recommended
Silvia Deandreis
.
12 Maggio 2024
10,0
I highly recommend, from the location to the service, and from the food. Good.
Fabio Adami
.
25 Aprile 2024
10,0
Seleziono questo ristorante per il pranzo di Pasquetta e non ne rimango deluso, nonostante la forzatura del menù fisso (con scelta tra menù di carne e menù di pesce tra una portata e l’altra). Una linea comune tra tutti i piatti è sicuramente la delicatezza e la finezza nel gusto, ma quello che stupisce di più è la carta dei vini, che permette di avere un’ampia scelta. Molto buono l’agnello.
Ho degustato due vini del Mâconnais: un Mâcon-Verzé 2020 di Domaine Leflaive e un Saint-Véran Vielles Vignes “Les Pommards” 2019 del Domaine Robert-Denogent. Esperienza super positiva, bravi!
The Wine Eagle
.
12 Aprile 2024
8,0
First time... definitely to return. Great quality of raw materials and professionalism in the kitchen and in the dining room. The bill is a little high but in line with how much I ate. More than good opinion.
Marco Ballarini
.
09 Aprile 2024
10,0
Beautiful Hosteria outside Morimondo, excellent first courses and very good second courses. The value for money is excellent and the portions are generous. The yellow risotto with ossobuco is a complete dish with superior quality saffron, personally I like the rice more al dente but the dish is still very good. The wine list is exceptional as is the price of the bottles. Highly recommended
Francesco Spiritelli
.
28 Febbraio 2024
10,0
Abbiamo cenato o pranzato diverse volte in questo ristorante e ci piace tornarci ciclicamente. Il menù cambia stagionalmente e ogni volta troviamo ottimi piatti cucinati egregiamente. La carta dei vini è notevole con 800 etichette sempre in aggiornamento, una vera chicca (spesso la guardo prima a casa per scegliere con calma la bottiglia gusta). È anche molto piacevole l’ambiente e il servizio discreto ed educato. Per sapere i prezzi e menù basta andare sul loro sito, sicuramente il rapporto qualità/prezzo è adeguato. Alla prossima!
valeria v
.
23 Febbraio 2024
10,0
High quality raw materials, top preparation, what can I say, at least once a year we are here and we will be here again 🔝
Marco Micallef
.
17 Febbraio 2024
10,0