Very nice local place. A must when visiting Italy.
Linda Grimbark
.
23 Maggio 2025
8,0
Good food and exquisite courtesy. Well done
Fabrizio Casarotto
.
15 Maggio 2025
10,0
Excellent place in the center of Modena near the Church of San Biagio. Wide selection of Lambruscos. Traditional Modena cuisine Top. Go there. I highly recommend.
renzo luppi
.
15 Maggio 2025
10,0
I was very disappointed by the kitchen's refusal to serve tortellini with cream to my guests. It seemed to me an obsolete rigidity towards a dish that has now entered the local culinary tradition.
The risotto was overcooked, the rest of the food was good.
The attention to gluten-free is in self-protection (they repeated to me several times that there could be contamination in the kitchen, but they didn't even have a packet of crackers).
Huge portions at a very convenient price.
Chiara Castellani Tarabini
.
14 Maggio 2025
6,0
Informal and convivial trattoria, it offers excellent traditional Modena cuisine with all its flavours, colors and aromas from appetizers to desserts, and to the single course based on fried gnocco and tigelle with lard pesto, cured meats, cheeses and pinzimonio. Courteous, punctual and fast service even at peak times. Popular prices, satisfaction guaranteed.
Eugenio Davolio
.
11 Maggio 2025
8,0
Trattoria behind the small square of San Biagio, in a quiet and peaceful area. We had lunch on the external veranda, eating excellent tigelle with various cold cuts and first courses, such as tortellini and balanzoni with butter and sage, all good. We drank some good Lambrusco Grasparossa Villa Cialdini from Chiarli and the bill was very honest. Recommended.
Mirco Poppi
.
07 Maggio 2025
8,0
We booked for a dinner with colleagues and it was my first time.
We had a "complete" appetizer for the whole table with cured meats, cheeses, fried dumplings and tigelle. These were really good.
Then each of us took a different dish each, ranging from green tortelli, truffle tagliatelle, ribs... we were all very happy.
Atmosphere of a usual Emilian trattoria where you feel good.
Everything perfect, recommended.
antonio ferrazzano
.
24 Aprile 2025
10,0
Rich dishes in relation to quality and price.
LAURA
.
19 Aprile 2025
10,0
Ho voluto provare questo locale perché l’ho scoperto per caso, essendo la sua posizione sì centrale in città ma un po’ defilata rispetto ai punti di maggiore passaggio.
Ambiente molto tranquillo (forse anche troppo vista l’assenza di sottofondo musicale), ma sicuramente rilassante anche grazie all’arredamento molto vintage. Essendo metà settimana, c’era anche poco afflusso di persone, forse anche a causa della posizione che forse penalizza un po’ il locale.
Avrei voluto provare qualche classico primo emiliano, ma poi sono rimasto troppo invogliato da una tagliatella al tartufo nero che per fortuna mi ha soddisfatto. In aggiunta, mi sono fatto portare qualche tigella e nel complesso non posso lamentarmi. Servizio rapido e conto onesto.
Insomma, mi sento di consigliare questo locale, ma visto che in una città come Modena si mangia bene pressoché dappertutto, si può anche trovare qualcosa di ulteriormente elevato.
FrSc89
.
20 Febbraio 2025
8,0
A Modena in vacanza abbiamo prenotato per il cenone di capodanno in questo locale che non conoscevo.
Esperienza magnifica... qui tutto è buono, dagli antipasti con lo strutto , i bis di primi, i tortellini in brodo (sublimi a dir poco), e poi il cotechino con le lenticchie... il tutto accompagnato da un ottimo lambrusco...
Abbiamo chiuso la serata coi dolci con la crema al mascarpone... Servizio al tavolo cortese e professionale, ambiente rustico e accogliente. Locale adatto a tutte le fasce d'età, famiglie comprese. Prezzi contenuti e non esagerati... Complimenti sinceri a tutto lo staff per la splendida serata...
Se si è a Modena in vacanza o solo di passaggio, questo locale merita una sosta...
Da ritornare sicuramente...
Attilio R
.
01 Gennaio 2025
10,0