Quick service, good and substantial dishes, very honest price. I will happily return next time I'm in Tortona. Thank you so much Ciccio🔝
Marco Sottocorno
.
22 Dicembre 2024
10,0
Characteristic historic Piedmontese place, clean and well kept.
Very kind and present staff.
Abundant and tasty food.
Delicious mixed starter, as are the braised agnolotti.
Giant cutlet, this is a lunch in itself.
Prices normal.
Definitely coming back
VALERIA VERRECCHIA
.
15 Dicembre 2024
8,0
Good quality dishes at a fair price.
Friendly helpful service.
Clean and tidy environment.
Rosa Luraschi
.
15 Dicembre 2024
8,0
We were passing through and, attracted by the numerous positive reviews on Google, we decided to stop at Trattoria del Ciccio. We were welcomed with great courtesy and professionalism, and in choosing the dishes we relied on the advice of Francesca, who expertly guided us towards a tasting of typical local products.
We started with a Fassona steak and a vitello tonnato as starters, both rich in flavor and well balanced. First, the agnolotti with roast sauce won us over with their intense and enveloping flavour. Finally, the "Milano del Ciccio" cutlet, accompanied by golden roasted potatoes, was a real delight, crunchy on the outside and soft on the inside.
A place that I recommend without any hesitation and to which I will gladly return next time!
Gionatan Mostacciuolo
.
10 Dicembre 2024
10,0
Excellent dinner! Well prepared and tasty dishes.
Andrea Motalli
.
27 Novembre 2024
10,0
Delicious food, excellent rabaton with montebore and steak, excellent value for money, kind and punctual service. Wide choice of wines although few by the glass. The discordant note is the environment of the room, the restaurant is also a hotel and I think that people who are not in line with the style of the restaurant come down to eat, they presumably eat a fixed menu agreed upon by four jaws and they are not a good business card. Perhaps the rooms could be separated on weekend evenings.
Alessandro
.
26 Novembre 2024
6,0
Very friendly staff and great food. Thank you
Petra Schober
.
17 Novembre 2024
10,0
I ate well, if I come back I'll stop again
Luca Leonelli
.
16 Novembre 2024
10,0
Questo è l’ex Ristorante Il Cavallino. Per i locals era il miglior ristorante della zona, in auge dagli anni ‘60 agli anni ‘80, frutto del sapiente impegno del vecchio proprietario. Gli spazi in stile liberty, bellissimi, sono purtroppo deturpati da arredi, frigo bar, banconi messi a casaccio. Lo spazio esterno è gradevole, ma manca di quel tocco in più. Passiamo alla cucina: ricordavo esperienze migliori in passato, eravamo venuti un paio di volte ed il cibo era più che buono, ma ieri sera purtroppo una mezza delusione. Ordiniamo due battute di fassona, una con porcini, buona, e l’altra con tuorlo d’uovo sedano e montebore, discreta, resto solo stupita dal tuorlo, insapore, grattugiato sodo sulla carne. A seguire due filetti di maialino con salsa ai frutti rossi: tre medaglioni lardellati decisamente piccoli con una specie di duchesse di patate un po’ sgraziata, tipo tortino malfatto. Carne un po’ troppo cotta e asciutta per essere maialino, sembrava quasi riscaldata. Come dessert un tiramisù al pistacchio, buono, ed un muffin con salsa al cioccolato bianco, discreto, se non fosse che il muffin all’interno era completamente bruciato. Lo faccio presente a chi serve ai tavoli che si premura di dirmi che lo farà presente in cucina. Due caffè, acqua e un vino da 20€. Il conto è in totale 90€ per due persone. Nella media, ma avremmo potuto mangiare quantomeno meglio. Spero vivamente che la gestione si aggiorni un poco, il locale merita, spero fosse una serata no, ma quantomeno non avrebbero dovuto far pagare il dessert bruciato.
Cristina A
.
27 Agosto 2024
6,0
Un restaurant simple, comme à la maison, par contre excellent, vraiment très bon de l’entrée aux déserts avec des serveuses top
laurent m
.
07 Agosto 2024
10,0