I was undecided whether to give it three or four stars, three seemed too few, I put four and I start from the fact that I had created expectations based on the advice I had been given about this place and I was a bit disappointed. I ordered two good off-menu items, but the one that left me most disappointed was the Frico which seemed to me to be eating the Frico that you buy vacuum-packed in the shop and also the plating was nothing special… I cut it from Passone good but not excellent… Well-kept environment, very kind staff.
Maybe I'm the one who has become too demanding, but when I go out to eat, I would like to eat quality, since I don't get anything for free anyway.
Massimiliano
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30 Marzo 2025
8,0
The history of the place lives on the walls, in the dishes, in the welcome. Very good service, excellent food, excellent wines. It is always a guarantee. Highly recommended
daniela dicesare
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29 Marzo 2025
10,0
Dinner with the family to celebrate a birthday.
Da Luca is always a pleasure, not just gastronomically. The location of the restaurant is wonderful. The food is excellent. The welcome and service complete an experience to be repeated.
Brasc e bascte!
TheHiMandi
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29 Marzo 2025
10,0
Abbiamo avuto il piacere di cenare al ristorante Da Ivana e Secondo, un locale che porta avanti con passione la tradizione culinaria di famiglia, oggi gestito con cura da Luca, figlio dei fondatori.
Abbiamo scoperto questo ristorante grazie ad alcuni amici produttori di vino, che forniscono direttamente il locale.
L’atmosfera è accogliente e familiare, con un tocco di eleganza che lo rende perfetto sia per una cena o un pranzo rilassante che per un’occasione speciale. Un aspetto che colpisce subito è l'arredo unico e curato che crea un ambiente raffinato ma al tempo stesso caldo e invitante. In questo periodo pasquale, la decorazione a tema rende l’esperienza ancora più speciale, con dettagli che esaltano la festività senza risultare eccessivi.
Il servizio è stato impeccabile: Cortesia, attenzione e prontezza nel dare consigli sui piatti e sugli abbinamenti con il vino. Una nota di merito va a Luca, il titolare, che oltre a essere estremamente preparato nel suo settore, sa accogliere gli ospiti con simpatia e cordialità, creando un clima piacevole e conviviale.
Per quanto riguarda il cibo, ho provato i cinque antipasti del territorio, un percorso di sapori autentici che valorizza le materie prime locali, e una battuta di Fassona, tenera e saporita, preparata con grande cura. Ogni piatto era ben presentato e bilanciato nei sapori. Le porzioni erano perfette, segno di una cucina attenta all’equilibrio e alla soddisfazione del cliente.
La carta dei vini è ricca e ben curata, con etichette che spaziano tra grandi classici e piccole eccellenze da scoprire, perfettamente abbinate ai piatti del menu.
Vi consiglio di tenere uno spazietto per i dolci perfetti in ogni dettaglio.
Ci siamo salutati con un "manazztonic" amaro di Manazzons e tonica prodotto in esclusiva per loro.
Consigliatissimo
Francesca S
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29 Marzo 2025
10,0
Staff of unique kindness, very pleasant and clean environment, today for the first time I was with my family, we ate very well, the prices are fair for the quality of the food which in my opinion is excellent. I will definitely go back as soon as possible. Thanks to the waitress who, despite being young, was professional but at the same time very kind and smiling. Thanks
Cristina giglietta
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22 Marzo 2025
10,0
Characteristic, clean and well-kept place
trained staff, very helpful and friendly
Delicious and impeccable dishes
definitely worth returning
Luca Gattesco
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16 Marzo 2025
10,0
I went for lunch yesterday with a group of friends. Clean and well kept place, friendly and knowledgeable staff. As far as the culinary offer and the cellar are concerned, everything is excellent. We are not from the area but will be back. Well done
Stefano Zanato
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16 Marzo 2025
10,0
Excellent, somewhat remote trattoria with a great ambience. Cold-warm starter as 1 dish on the menu was surprisingly served one after the other. Venetian liver fried to perfection, polenta a little too flamed. Be sure to order Prosecco as an aperitif and pay attention to the glasses. Absolutely top value for money.
Gerhard Angerer
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13 Marzo 2025
10,0
Amazing cut....crispy on the outside and melted in your mouth
Michela Mezzarobba
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23 Febbraio 2025
10,0
Posto carino elegante..in atmosfera montana..con piatti..ottimi prezzo onesto..con gestori..alla mano e sempre..a disposizione
Andrea R
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28 Novembre 2024
8,0