Capital steak with fried artichokes. Outrageous
Fabrizio Betti
.
09 Aprile 2025
8,0
A Tuscan classic with seasonal dishes, you can eat discreetly
Alessio Bresci
.
07 Aprile 2025
6,0
Typical Tuscan restaurant, our fixed stop to start our Tuscan holidays in the best possible way!!! friendly staff, speed in bringing the dishes and as always, you can never go wrong!!!!
eliss87 eliss
.
01 Aprile 2025
10,0
Professionalism, courtesy, smiles. This is the business card you receive upon entering.
Staff worthy of the name and cuisine of this historic restaurant.
We took various dishes, there were seven of us, so we were able to appreciate and taste from the Chianina to the stracotto.
Nice choice of wines.
A nice dinner, in a welcoming place.
Congratulations to all.
Thanks for your work
Gianluca Zarrini
.
29 Marzo 2025
8,0
Great feedback from an often recommended venue
Luca Lenzini
.
29 Marzo 2025
10,0
Nulla di particolare, c'è di meglio....
Ci sono tornata dopo le mie prime due esperienze in un'anno e mezzo. Confermo che si tratta di tipica trattoria Fiorentina ma in tutti i sensi, positivamente e negativamente. si tende di coccolare solo i clienti locali, che frequentano magari spesso, ma quando vedo la differenza tra i locali e non, tristemente mi accorgo nei piccoli dettagli. Evito di distinguere le piccolezze.
Amazing service and Tuscan food in a labyrinth of a restaurant. You enter thinking it’s a deli and wine store with a few tables and then discover the expansive and character-filled multi room (and perhaps building) dining area. I got an amazing local wine lesson from the manager which was an added bonus. Highly recommended for an authentic and neighborly/local vibe.
myles shipman
.
26 Marzo 2025
10,0
All very good, excellent service, but the whole - in my opinion questionable - does not hold up to comparison with other excellent trattorias in the city. Reply to comment, post added: "3/5 = 6/10, sufficient, if I had not liked anything it would have been only 1 star"
Claudio Luciani
.
21 Marzo 2025
6,0
Sono stata a cena in questo ristorante per San Valentino.
Abbiamo assaggiato un antipasto con affettati, crostini e formaggi a metà, i pici al ragù di chianina a metà, uno stracotto, un peposo, una zuppa inglese e una crostata di pere e mandorle. Tutto molto buono… il peposo un po’ troppo liquido, lo stracotto invece sublime, per i dolci poca scelta e niente di particolare. Con una bottiglia di vino da 45€, abbiamo speso 105€ in totale, quindi in definitiva buon rapporto qualità-prezzo.
MrsMB92
.
15 Febbraio 2025
8,0
Per una fuga a Firenze,attratto dalle recensioni ci siamo fermati in questo ristorante.senza prenotazioni siamo stati accolti con calore.Dopo un attesa di pochi minuti ristorante pienissimo e molto accogliente.camerieri gentili , menù tipico ,carne buonissima .....il conto nella media. Sicuramente se torno a Firenze ci ripasso volentieri.
Concetta1145
.
29 Gennaio 2025
10,0