Yes, on the recommendation of friends, I ate at this restaurant. I will gladly return. The STEAK is worthy of a prize.
Massimiliano Berchioni
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22 Giugno 2025
10,0
Booked on a Saturday evening on the advice of acquaintances.
My partner and I ate some of the house appetizer, including very good cured meat (N.B. I am "Emilian" and to say that I am boring with cured meat is an understatement ...), fresh and spot on house wine, and then the steak, one of the best of my life, you could cut it with a fork!
I was also truly, pleasantly surprised by the no-frills atmosphere of an old-fashioned trattoria.
Extremely familiar and relaxing.
The service equally worthy of praise, informal but very professional (the waiter advised us and followed us without ever being intrusive).
Extremely competitive quality-price ratio.
It has become one of my favorites, and will certainly be a regular stop once I move permanently to Pisa!
P.s.: the wine for two was a 1.5 liter flask, it would have been nice to be able to drink it all, if only they didn't take away your underwear at the first checkpoint...
Compliments to all the staff, see you soon..
Alberto Maccagni
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17 Giugno 2025
10,0
Historic restaurant of Tuscan tradition, renowned for its excellent grilled Florentine steak. Clean environment and impeccable service. Reservations recommended.
Diego Filippi
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16 Giugno 2025
8,0
Wonderful osteria. Great bistecca, very good appetizers. I highly recommend a visit. Tuscan food as it should be!
Christoph Thanner
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14 Giugno 2025
10,0
Steaks are great.
White beans are great.
Desserts are delicious. 😋
One of my favorite places!!!
And the prices are OK.
WiAI
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13 Giugno 2025
10,0
If you like Fiorentina made according to the rules of art, this is the right place
Catiamazzon@gmail.com Catia
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12 Giugno 2025
10,0
"Da Benito" is a very well-known trattoria. I went there to eat the steak which was excellent as its reputation. Very tender and tasty, very fair price.
Marina Malaguti
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11 Giugno 2025
8,0
Well, I might be biased, I'm the cousin...but I can tell you that the Brothers are very good and capable.
angelo righetti
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11 Giugno 2025
10,0
Dopo essere miracolosamente riusciti a prenotare, ieri sera abbiamo cenato in questo posto davvero gajardo, stile trattoria, antipasti, ribollita e carne molto buoni! Chiusura con cantucci e vin santo, speso il giusto, personale molto simpatico e cortese! Ci torneremo sicuramente!
Massimiliano G
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05 Marzo 2025
10,0
Ho già recensito nel 2012 e nel 2020 questo locale per noi familiare visto che tutte le volte che passiamo in zona deviamo per i piatti squisiti in primis la carne ed anche per la cortesia dei titolari. Anche di recente siamo passati due volte dove la prima tutto normalmente splendido invece la seconda, mai successo sinora, siamo usciti delusi. Può capitare ...ci è stata portata una fiorentina veramente cruda e fredda ...abbiamo chiesto una ripassata ...ma ce l'hanno restituita dopo cottura al forno.... non è la stessa cosa la carne alla brace rispetto al forno...non ce l'aspettavamo... l'errore a ns avviso è stato importante. La cosa che ci ha stranito è che quel giorno anche i tavoli attorno a noi avevano tutti carne decisamente cruda ...va bene che trattasi di fiorentina...ma se ti si chiede un minimo di cottura in più sulla brace come nel nostro caso metterla in forno non ci è sembrata cosa adeguata. Ci ritorneremo perchè peraltro da Benito non c'è solo carne buona ...ad esempio gli spaghetti un pò piccantini sono sempre al top così come i fagioli!
gieffelle
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12 Febbraio 2025
8,0