Incredible food and impeccable hospitality. Truly a hidden gem, perhaps the best restaurant in Naples.
Thank you!
Eleonora Scala
.
14 Marzo 2024
10,0
Trattoria located in the Poggioreale area of Naples, very welcoming and charming, truly a wonderful discovery! The interiors of the restaurant are furnished in such a way as to make us feel at home. Quick service and well organized down to the smallest details. As for the food, everything was delicious, with very fresh, daily products, tasty and well-cooked dishes, and the bill was absolutely honest, with a good quality/price ratio. Possibility to park the car comfortably without paying. What can I say, a positive experience, I will definitely return. I recommend it to everybody . February 2024
Errico Prisco
.
03 Marzo 2024
10,0
Excellent cuisine in a very characteristic environment. Spectacular mozzarella in carrozza, really good pasta and beans.
Francesco Tolisano
.
10 Febbraio 2024
10,0
And very very cute. Friendly staff, good food too. Maybe a little more expensive than you might think.....
Laura Sollazzo
.
06 Febbraio 2024
8,0
Excellent trattoria with a nice welcome. Tasty traditional Neapolitan dishes with quality ingredients.
Mariarosaria Mosca
.
06 Febbraio 2024
10,0
Abbiamo preso due antipasti, un polipo all'insalata e uno di terra. 3 primi e un baccalà, tre birre, 2 calici di vino rosso e acqua. Abbiamo mangiato molto bene. Il conto è esagerato. E. 42.00 a persona. Totale: E. 250.00.
giovanna c
.
04 Febbraio 2024
8,0
Una trattoria dagli arredi molto particolari di quelle all'antica, in una zona della periferia industriale (o di quello che rimane) della città, immersa in un'atmosfera che a tratti ricorda la pianura Padana immersa nell'umido e nella foschia. Il luogo sicuramente non è invogliante ma la cucina di Alfredo quella sì, ancorata com'è alla vecchia tradizione napoletana. Buonissima la frittatina così come la mozzarella in carrozza (peccato sia stato utilizzato il pane con olive che ne ha travisato il sapore). Molto buona anche la genovese, piatto difficile. (e anche qui una piccola nota negativa per l'immancabile "pezzo" di carne purtroppo duro e stopposo) ma in questo caso promosso con (quasi) il massimo dei voti. Eccellenti le polpette, un must della gastronomia locale. Molto buono anche il "rosso" della Casa. Infine i dolci: una piccola digressione per la scomposizione dei classici napoletani (cosa che però avrei evitato). Prezzo nella media (antipasto, due primi, due secondi, dolci e vino 30 euro a persona) forse eccessivo per la zona. Servizio veloce e inappuntabile.
Luca_na58
.
28 Gennaio 2024
8,0
Really very nice and welcoming restaurant. It feels like home, everything is taken care of down to the smallest detail.
I recommend it to anyone
I recommend trying one of the Genoese dishes, the pasta and potatoes, the sautéed meat... all excellent... the omelettes are a pleasure. Go there, you won't regret it.
MARIO FIUMARELLI
.
13 Gennaio 2024
10,0
Esperienza molto positiva, piacevole location, cibo che rispecchia la tradizione napoletana, buon rapporto qualità prezzo, padrona di casa molto gentile, lo consiglio a tutti.
Vita Marrone
.
06 Gennaio 2024
10,0
Absolut authentisch und urig. Hervorragendes Essen. Sehr nette Gastgeberinnen. Bruschetta ein Muss.
Dominik Scharnagl
.
05 Gennaio 2024
10,0