Traditional Emilian cuisine. The tortelli and cappelletti are good. The fried gnocco is excellent. Very slow service.
Ombretta Lugli
.
08 Aprile 2025
6,0
Trattoria not far from Campagnola, surrounded by greenery. Proposal of traditional dishes from Reggio Emilia cuisine. Wide choice of first and second courses. Several rooms to sit in, free parking. Prices normal.
Giuliano Zanettini
.
05 Aprile 2025
10,0
Typical Emilian cuisine...dishes prepared by the restaurant! Excellent quality and abundant dishes
Enrico Donia
.
19 Marzo 2025
10,0
MEETING WITH FRIENDS... ATE WELL EVEN IF THE FINAL BILL SEEMMED HIGH.
Enrico Gualdi
.
22 Febbraio 2025
8,0
Experience to be repeated!!!
Arrived around 12pm, friendly reception; explanations of the impeccable menu (we'll lose our minds 😋)! Maximum availability in choosing combinations. GNOCCO and tigelle: MUST TRY!
Adequate bill, I would venture a little high given the location of the place but, compensated by the rest.
We will be back for the second courses.
IT DESERVES!!!
Marcello Brun
.
04 Febbraio 2025
10,0
Yes, the food is ok, the food is exaggerated but the prices for eating fried gnocchi are not super and the tigelle are absolutely super, the prices are too high
Roberto Folloni
.
31 Gennaio 2025
6,0
Dated place, normal service, good quality and quantity food. No obvious pretensions but it doesn't leave you disappointed.
angelo lanno (Stroker engineering)
.
10 Gennaio 2025
8,0
Everything was delicious, I'll be back
D F
.
09 Gennaio 2025
10,0
Classico locale da comitiva in piena Emilia. Ottimi gli antipasti come il gnocco fritto, nella media la tigella. Primi nella media, buoni i secondi, ottime le patate arrosto. Vini nella media. Sarebbe da tre pallini, ma la cordialità e disponibilità dei ragazzi ai tavoli porta una valutazione più elevata. Pertanto, locale nella media con uno staff di ragazzi veramente bravi.
Prezzi in linea per la zona.
francos
.
17 Dicembre 2024
8,0
Siamo andati a pranzo in questa Trattoria storica di Cognento in occasione di un compleanno: situata vicino a Campagnola, è rustica, ha un parcheggio ampio ed è circondata dal verde.
Abbiamo preso un assaggio di salumi misti, tutti buonissimi (in particolar modo il prosciutto crudo!) accompagnati da tigelle (discrete) e gnocco fritto (non di nostro gradimento, sembrava crudo e si sentiva il sapore della farina dell'impasto) a cui ha fatto seguito il tris di primi piatti (cappellacci verdi e tagliatelle con sugo d'anatra davvero squisiti, tortelli di zucca insapori e da dimenticare, con soffritto acidulo e pesante da digerire).
Non abbiamo preso il dessert ma solo i caffé e 2 limoncini.
Kris0205
.
16 Novembre 2024
6,0