Excellent traditional Emilian restaurant, hands down one of the best trattorias in the area. Highly recommended
Matteo Barbolini
.
21 Luglio 2024
10,0
Classic trattoria, excellent gnocco for me and good tigelle. Cost around 20 euros each
luca costa
.
14 Luglio 2024
10,0
Nice place.
Excellent food from starters to dessert.
The waiter who served us (the "older" one) is the icing on the cake of the place.
We came from Ferrara and will definitely be back!
Jessica Borgatti
.
25 Giugno 2024
10,0
Very nice place immersed in the tranquility of the countryside, young and friendly staff. The menu is really important, at least 7/8 first courses, as many second courses, desserts etc. The house sparkling red wine is also very good. Abundant appetizers with tigelle and fricco gnocco. Also excellent is lard and fried polenta combined with the appetizer. Excellent value for money. Advised
Ivan Spyro1340
.
18 Giugno 2024
10,0
Traditional local dishes, tigelle, fried gnocco, cured meats and first courses just to name a few
Every time I choose one it is always excellent and has never disappointed me
Giorgio Franzoni
.
28 Maggio 2024
10,0
Excellent place both for eating and as a location
Michele Tabasso
.
28 Maggio 2024
10,0
Always good and natural flavors, a classic
Renato Toriselli
.
07 Maggio 2024
8,0
Very good and welcoming young guys. Excellent cuisine!
Mangili Paola
.
02 Maggio 2024
10,0
Era da tempo che non entravo in una osteria/trattoria e questa ne ha tutte le caratteristiche: dall’arredo al servizio (mi ha colpito positivamente la dimensione dei tavoli che sono grandi e non “mignon” come purtroppo oramai si trovano ovunque).
Ho provato un tris di primi (tortelli di zucca al burro, cappellacci verdi e tagliatelle al sugo d’anatra).
Ottime le tagliatelle, nella norma i cappellacci e poco deciso il gusto dei tortelli di zucca.
Buona la zuppa inglese.
Servizio “familiare”, cortese e veloce.
Tornerò per provare gli altri piatti.
SigilloRe
.
26 Febbraio 2024
6,0
Cena con amici in questa storica trattoria della zona.
Locale rustico ma ben curato, personale giovane e cortese, piatti tipicamente della tradizione.
Gnocco e tigelle molto buoni, affettati non male, riso con pesto di salame un po' insipido come il brodo dei cappelletti, buonissimi invece i tortelli verdi, ripieno davvero eccezionale.
Per concludere devo dire che il locale merita una visita ogni tanto, i piatti classici rappresentano una conferma ma certe volte diventano un limite.
terre74
.
25 Febbraio 2024
6,0