Trattoria Bue Rosso In Poirino

8,0

Basado en 1.207 opiniones encontradas en 3 webs


8.3
9.2
9.0
8.6

tend

7
Di 34
in Poirino
5
Di 24
di cucina Italiana in Poirino

Gestione recensioni

Having happened to be in the area by chance, we decided to return specifically because of the Bue Rosso :-)
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19 Gennaio 2025
10,0
nascosto molto caotico menù fisso qualità
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in The Fork
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10 Gennaio 2025
8,0
....have dinner and feel at home...
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07 Gennaio 2025
10,0
Typical Piedmontese restaurant. Very good dishes Excellent price.
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07 Gennaio 2025
10,0
Excellent food, but cold and almost annoyed service
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15 Dicembre 2024
6,0
Excellent experience. Nice place, friendly owner and staff, well-prepared and well-prepared dishes, with more than sufficient portions. Mainly classic Piedmontese menu, with the possibility of regional variations (we tasted excellent orecchiette with turnip tops). Complete menu with trio of appetizers, first course, second course, dessert, 2 bottles of Nebbiolo for 35 euros. And at the end of the meal, a digestive is offered. Advised
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05 Dicembre 2024
10,0
House! Excellent food, fast and friendly service, pleasant environment. The price too. It's fantastic! I recommend it to everyone.
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04 Dicembre 2024
10,0
Siamo stati benissimo cucina tipica piemontese servizio e qualità ottimi, serata bagna cauda, primi buonissimi tutto perfetto compreso il prezzo
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in TripAdvisor
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17 Novembre 2024
10,0
Quella che doveva essere una cena a base di funghi porcini si è rilevata un po' una delusione. Pur essendo in periodo di funghi, i funghi porcini non erano locali ad ammissione del proprietario, perché non erano reperibili causa venti. Bene i due antipasti carne cruda con scaglie di funghi crudi e flan di spinaci e crema di funghi porcini. Bene anche il risotto ,anche se con chiodini e finferli riempitivi. Negativo i tagliolini con funghi misti sporcati con pomodoro e udite panna!!!!. I primi vengono serviti in Sperlonga da dividere. Funghi fritti insapori che potevano essere scambiati per melanzane fritte. Alcuni hanno preso la tagliata , più che altro risultata bistecca ai ferri con rucola e pomodorini Vino bonarda in bottiglia aperta buono Dolce ,caffè amaro. Forse non si poteva pretendere di più con 35 euro a testa,nemmeno ci fossero i funghi porcini locali ma cmque non ci tornerei.
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12 Ottobre 2024
6,0
È stata una serata perfetta. Il cibo buonissimo, il servizio eccellente. Lo consigliamo
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in The Fork
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04 Ottobre 2024
10,0

Ristoranti simili a Torino

8,0
717
Recensioni

Mai Dire Pizza

08/02/2025: Excellent starter and pizza... lots of friendliness and kindness to try
03/02/2025: Exceptional pizza, especially the one by the meter, always fresh fish and very kind waiters It's always a pleasure to eat with them
8,0
467
Recensioni

La Ramasse

07/02/2025: Arrived with my wife on a Monday in January 2025. Parked in the snow next to the restaurant without problems, also being a fan of driving on snow and ice. I immediately appreciated the family atmosphere and the friendliness of the owner. Excellent appetizers and platter! The two polentas are special (one with toma and brie, the other with sausage and red sauce with Provençal herbs). The bottled Dolcetto wine is excellent (I would also suggest a solution with a good bulk wine, in addition to the one with a glass). The dessert is also very genuine, also, like the rest, thanks to the owner's wife!
12/01/2025: Original and homemade place, really good food. The only flaw is that the owner serves too much bread before the polenta, he does it to make you order more wine, you shouldn't fall for it. No really great place

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