It was a wonderful moment having great food and cozy atmosphere thier in this restaurant. Te staff was so kind beautiful and brought warm for us to have great impession to this country, this town... alba, barbaresco. Thank you Lara!
Yongseok Won
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17 Febbraio 2025
Old school trattoria, really delicious food, thoughtful servers. We hope to return!
Colleen Logan
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10 Dicembre 2024
Few times in my life I had such an incredible and delicious lunch. Everything was perfect
Dario Morini
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11 Novembre 2024
Let's start from the only sore point, which unfortunately is not tolerable: we arrive for lunch with a reservation, the owner doesn't even check the name (so it is already clear that the management of the tables was not professional), even though there was a table for two outside there he says he has room inside, we accept but then it was full inside, so he tells us to wait 15/20 minutes, without ever apologizing or worrying.
We then ask to sit on the free table outside and he replies that a reservation was arriving, so we insist on the fact that we too had booked, in the end he lets us sit (for at least half an hour no table for two arrived..., perhaps he was waiting some wealthy foreigner?!?)
Having said that, I congratulate the tall dark-haired boy who served us, impeccable and polite, excellent food!
Very nice outdoor location.
Stefano Pisapia
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02 Novembre 2024
Partiamo dall’unica nota dolente, che purtroppo non è tollerabile: arriviamo per pranzo con una prenotazione, la proprietaria nemmeno verifica il nome(quindi già si capisce che la gestione dei tavoli non era professionale), nonostante ci fosse un tavolo da due fuori ci dice che ha posto dentro, accettiamo ma poi dentro era pieno, cosi ci dice di aspettare 15/20 minuti , senza mai scusarsi o preoccuparsi.
Chiediamo allora di sederci sul tavolo libero all’esterno e ci risponde che stava arrivando una prenotazione, così insistiamo sicendo che anche noi avevamo prenotato, alla fine ci fa sedere(per mezz’ora almeno non è arrivato nessun tavolo da due…, forse aspettava qualche straniero facoltoso?!?)
Detto ció faccio i complimenti per il ragazzo alto moro che ci ha serviti, impeccabile ed educato, cibo ottimo!
Location esterna molto carina.
Steven
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02 Novembre 2024
Sublime lunch: the best tajarin I have ever eaten. Tip: it is mandatory to enjoy the dishes accompanied by a Barbaresco and at the end of the meal ask for the "Ugly but Good".. they will amaze you!
Anna Di Gioia
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01 Novembre 2024
Probably the best veal steak I've ever eaten
Luca Delmagno
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14 Ottobre 2024
Really very friendly and efficient service.
On the other hand, I was disappointed with the kitchen! €45 for two fried eggs with white truffle: overcooked yolk, minimal presentation and quantity of truffle far too low for the price!
My partner had the tajarines which were very good, but the quantity of pasta was really ridiculous!
The pana cota dessert with truffle and salt is worth it, it’s original.
In summary, nice restaurant and quite good, but really too expensive for the quantities!
Céline Bissat
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13 Ottobre 2024
Good food but the coperto is quite high for the type of establishment. I you have the wallet, there is a wide selection of excellent wines.
Anders W
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13 Ottobre 2024
Il ristorante si trova sotto la torre del bellissimo paese di Barbaresco, in un locale carino.
Il servizio è molto efficiente e cortese.
La carta è un po’ troppo essenziale. Il piatto di antipasti piemontesi è buono e offre i gusti più tipici. La scelta dei primi e dei secondi un po’ troppo limitata.
Ciò detto, è comunque tutto realizzato bene, con buone materie. Ottimi i tajarin (indipendentemente dal condimento, la pasta è come la tradizione vuole).
In stagione, l’immancabile tartuto.
E’ un posto comunque carino che offre una pausa piacevole.