We went to dinner for four, a beautiful evening, we ate fish-based food, everything was superb. Compliments to all the staff
Leobig Telesca
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22 Giugno 2025
It was the first place ever where I tasted the raw rib eye which together with the Roman artichokes are two dishes that I would never stop eating.
Recommended!!
Elena Rodighiero
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03 Giugno 2025
I had a great time in every aspect. The service was impeccable: courteous, attentive and helpful staff. The quality of the food is excellent, dishes prepared with care and top-quality ingredients. An experience that I highly recommend and that I will definitely repeat!
If I can give a piece of advice, I think that the squat toilet in the women's bathroom should really be replaced with a toilet; it's also a shame about the lack of a changing table.
Andreanava90
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01 Giugno 2025
Welcoming and refined environment, attentive and impeccable service. The cuisine is of the highest level: each dish is prepared with great care, the cut deserves a special mention.
Espitalier Noel Fiore
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07 Maggio 2025
Friendly owners available professional excellent dishes
Edi Romani
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27 Aprile 2025
Excellent, quality food. The very relaxing environment and the friendly and competent staff.
Violeta Urukalo
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16 Aprile 2025
Elegant place, food not up to par, I will have had the wrong evening or dishes: seafood salad from a tray and spaghetti alla guitar with scampi = spaghetti with tomato sauce with 3 scampi (tomato also very good but I didn't order a first course with sauce), high bill for this quality
Edoardo Nosei
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25 Marzo 2025
Beautiful place, impeccable service, really excellent dishes. Congratulations
ivan giaccone
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22 Marzo 2025
Ristorante a cui i vicentini sono molto affezionati. Si viene qui quando si vuol mangiare la carne migliore. La tagliata di carne cruda al coltello è quanto di meglio un carnivoro possa volere; ma anche i primi sono ottimi: in particolare le tagliatelle con i piselli. Buoni vini. Servizio curato, veloce e attento conto adeguato alla qualità. Molto bravi.
Elegante e concreto. Si comincia con una tartare di tonno servita su una piccola ciotola passando poi ai bigoli con l’anitra, piatto riuscitissimo dal sapore antico. Ottime anche le tagliatelle al ragù. Nel menù c’è tanto pesce crudo, vale la pena tornare a provarlo. Chiusura con crepe suzette preparata al tavolo da una giovane cuoca di talento che parla bene inglese e che ha saputo intrattenere i nostri ospiti stranieri con dimestichezza. Ottima carta dei vini. Unica nota un po’ stonata la poca illuminazione della sala: quando si cena, ci vuole la giusta luce per vedere piatti e commensali.
Nicola Rizzato
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19 Gennaio 2025