Large and beautiful car park with many parking spaces, excellent service and very good food. Typical atmosphere of the past but very well kept. Pleasant location.
MrMarcioni
.
05 Aprile 2024
10,0
Excellent restaurant, it seems small but I counted more than 100 seats indoors. Excellent dishes and very good whether fish or meat. Very large park.
Riccardo Baesso
.
03 Aprile 2024
10,0
It is an environment with so much tradition and history.
The place, it still is, is isolated in the border countryside of Scorzè towards Montebelluna.
On market days the ritual was:
beard, hair...a portion of tripe and 1/4 of wine!
It is impossible not to be curious, not to be amazed. Also because "Bepi", the penultimate generation of the management is there, kind and available to tell, as in the old threads, to show you the room where he keeps all the material: armchair, basin, scissors, razors...
It's a fascinating and relatively ancient world, at least for me.
The tradition is eel, cod, gnocchi, tripe, the first fruits of the season. Now: asparagus and peas.
Truly a welcome and above all unexpected surprise.
flavio manente
.
24 Marzo 2024
8,0
Excellent restaurant for a lunch break. Large car park in front of the restaurant, internal room with around a hundred seats. The workers' menu is varied and at very low prices with high quality ingredients, today I had lunch with fresh pasta and a second course of meat with side dish at the price of €14 including drinks. I will definitely go back
Loris Minella
.
18 Marzo 2024
8,0
Dinner for 2 during the week.
Large car park, friendly and polite staff.
Mixed seafood starter, very good and varied.
Spaghetti with squid ink, like my mother makes them and super abundant.
Trio of cod, classic good quality homemade recipe.
Fair price for the service.
Arianna Ferri
.
11 Marzo 2024
8,0
Fast service
Quality and well seasoned food
Large and comfortable parking lot
Friendly and dedicated staff.
Lucìa SaMo
.
04 Marzo 2024
10,0
Great food, friendly staff and good price! Advise.
bepps 991
.
20 Febbraio 2024
10,0
Locale tipico con menù che soddisfa sia gli amanti del pesce che della carne.
Quello tradizionale propone sia piatti storici della zona : faraona, "masorin", anguilla, trippa, baccalà, oca, etc.sia della stagione in corso.
Non è cambiato nulla esteticamente all'interno da anni.
C'è anche una veranda è carina.
Sempre pieno di gente sia a pranzo che a cena quindi consiglio di prenotare.
Le crespelle alle melanzane sono fatte davvero bene.
Tagliata di carne buona e bistecca di puledro presentata ai ferri. Buona anche questa.
Le porzioni ti fan alzare dal tavolo sazio, anche grazie ai dolci.
Non mancanoni digestivi , rhum servito con cioccolato e whisky.
Personale attento, veloce, sempre preparato, propositivo nonostante la mole di lavoro.
Bagni puliti.
Ampio parcheggio.
Per chi vuole provare un'antica trattoria tradizionale a 360° , qui ci siamo.
Tornerò.
Barbara Ballon
.
04 Febbraio 2024
10,0
In occasione della serata dedicata al musso, abbiamo cenato tra amici in questo splendido locale.
Tutti i piatti sono stati di ottimo livello, squisiti e di grande qualità. Il servizio sempre a disposizione e rapidissimi. Il conto davvero onesto, come anche i titolari della trattoria. Persone splendide che lavorano con umiltà e dedizione.
pippozanella
.
29 Novembre 2023
10,0
Una piacevole scoperta, ottimi piatti e buone le porzioni.
Ambiente stile trattoria ovviamente ma con personale di sala preparato e gentile veramente da ammirare.
Piatti abbastanza abbondanti tra carne e pesce e personalmente una nota di merito per la pasta fresca al sugo d’anatra e gli gnocchi!!!
Baccalà come tradizione in particolare in umido e alla vicentina
Riassumendo ho trovato molti cibi fatti in casa e molta tradizione unito il tutto da cordialità!
Prezzo giusto e servizio comunque veloce e efficente
Matteo d
.
12 Novembre 2023
10,0