Fabulous location, berkel’s and open grill have their reasons. Attentive guys, homemade tagliatelle with hare is a heavenly dish. Great guys, really nice place
Gabriele Poliseno
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20 Maggio 2025
10,0
Miglior ristorante di carne in zona,ti senti a casa
Giuseppe Montagner
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16 Maggio 2025
10,0
I was invited and it was a wonderful experience. The best meat restaurant I have been to.
Matteo Vianello
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15 Maggio 2025
10,0
Let me start by saying that the 4 stars are only for the very good dishes even if they are quite minimal, and this is why I say, with a restaurant of a certain category with fairly high prices you can also invest a little more in the quality of the waiters...
Lumi Cozma
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05 Maggio 2025
8,0
It's always a pleasure to return to Bracere... The rhyme came out spontaneously, every time we stopped for dinner it got better and better, meat always of a good standard, perfect, efficient and always present service. Thank you
Luciano
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22 Aprile 2025
8,0
Quick lunch on the way back from a stay at the seaside. 5 star quality of food, apart from the coffee (terrible). We did not feel 'welcomed' both due to the presence of our dog and because we only ordered one course each. You can see that dogs are not welcome from the 6 signs placed outside warning you to keep your dog under the table and not to give food and water.
Francesca M
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22 Aprile 2025
8,0
Nice location. During the day they have a fixed menu. In the evening, good welcoming restaurant
Lodovico Mengozzi
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06 Aprile 2025
8,0
Locale molto bello, camerieri attenti alle varie esigenze ed intolleranze.
Carne buonissima, dolci spaziali.
Le persone celiache possono mangiare senza glutine ad occhi chiusi, hanno anche i panini della schar che servono caldi caldi.
Complimenti
Ale A.
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30 Marzo 2025
10,0
If you are looking for a place to eat good and refined meat this is the right place. They always have a wide selection! Must: the patanegra and the wagyū!! Unbeatable!! I also recommend the cheese tasting with the combination of jams
Vanja Zoppellaro
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28 Marzo 2025
10,0
Siamo arrivati qui spinti dal fatto che questo locale è rientrato nelle migliori 50 steak house d'Italia secondo Gambero Rosso. Il locale è bello, il personale troppo frettoloso perche' poco rispetto ai posti a sedere. Abbiamo preso una tartare, buona ma non da wow. A seguire una costata di rubia gallega che non ci ha lasciato affatto entusiasti perche' cruda, non al sangue come chiesto. Cruda significa fredda al cuore, tant'è che non l'abbiamo terminata a tavola ma abbiamo scelto di portarla a casa perche' non amo lo spreco. Perche' non l'abbiamo fatto presente? Perche' nessuno si è degnato di chiedere al tavolo, né alla cassa, se andasse tutto bene. Comunque non mi sento di sconsigliare questo locale perche' la potenzialità c'è.
Annalisa D
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20 Febbraio 2025
6,0