Going to eat at an overflow is certainly different from going to eat at a restaurant.
It is a unique location and you have to go there to eat at least once in your life, but be aware that you pay more for the view than for the food itself, which is not bad but certainly not worth the money you spend.
Anastasia Iasci
.
15 Ottobre 2024
6,0
Last night we had dinner in this trabocco, since we are now out of season they offered a fixed menu for 50 euros with 3 cold starters, 3 hot starters, a first course, a second course, water, wine, sweets, coffee and bitters all included.
For the appetizer there was a divine seared tuna, I had never eaten it so good, even the clam support was delicious!
My son also devoured the spaghetti with seafood and the fried food was very soft! It all looked like fresh fish! Bottled wine...
Not to mention the location! In short, an experience to repeat and what I recommend!
Elisa Monacelli
.
10 Ottobre 2024
10,0
Polite and available already on the phone (since it was late and on a Monday) they were also available in the service, excellent food and fair price, a winning mix. Ps. I drank a very good wine, too bad I don't remember the name
Adolfo Drago
.
09 Ottobre 2024
10,0
Lovely and romantic place, very kind and knowledgeable staff, despite some allergic problems, they let me eat in complete peace of mind.
Congratulations to the owner, an exquisite person, an excellent hostess... her kindness encouraged us to book for the evening.
Highly recommended
Francesca Martinelli
.
28 Settembre 2024
10,0
The welcoming overflow with kind and attentive staff, we were able to personally see their attention towards customers, like us with food problems (allergies)
Simple dishes with a flavor that reflect the local cuisine.
What we were looking for.
ettore berardi
.
09 Settembre 2024
10,0
Beautiful reality that I have never experienced. Traditional cuisine of excellent quality and local raw materials. Friendly and organized staff.
Davide Canella
.
08 Settembre 2024
10,0
Overall, excellent experience, and lower costs than other trabocchi in the area
massimo cao
.
30 Agosto 2024
10,0
The experience of dining on an overflow into the sea was beautiful... the expectations on the food were higher... it's a shame... really nothing special!
Valentina Ferrigno
.
30 Agosto 2024
6,0
Siamo arrivati su consiglio di una nostra amica e le nostre aspettative non sono state deluse. Al tramonto sul mare, con una brezza senza paragoni con l' aria condizionata, siamo stati serviti con cortesia e professionalità. Il menù è fisso e per 50 euro (vino escluso) si possono gustare antipasti freddi e caldi, quindi un primo, una frittura, per finire con sorbetto e dolcetto. Tutto ottimo e abbondante. Di fatto al nostro tavolo per due avremmo potuto sfamarci in quattro. È così che siamo tornati a casa con diversi contenitori pieni di ciò che non eravamo riusciti a mangiare. Al momento di pagare il conto il proprietario ci ha offerto i due calici di pecorino che avevamo bevuto cenando. È uno di quei gesti che fanno la differenza.
ruggero52
.
18 Luglio 2024
10,0
Dopo 2 tentativi falliti questa terza volta siamo riusciti a prenotare per cenare sul trabocco!
E’ un’esperienza che, secondo me, va fatta una volta nella vita perché mangiare su una struttura che era un “pontile per la pesca costruito nell’acqua” ha il suo fascino.
Ed il cibo?
Intanto va detto che non si sceglie ed il menù (esclusivamente pesce) è fisso, molto abbondante ed il pesce lavorato in maniera perfetta soprattutto gli scialatielli ai frutti di mare!!
Il prezzo forse è leggermente alto (50 € a persona alcolici esclusi) ma tutto l’insieme vale davvero la pena!
Provare per credere
Loriana L
.
12 Luglio 2024
10,0