Excellent, good fish 🐟, slow service.
Ro Mo
.
19 Novembre 2024
6,0
Excellent dinner: excellent appetizers and tagliolini. Homemade dessert, lemon tart, very good. Owner and staff very attentive, friendly and kind. We will be back!
Maria Luisa Boschi
.
05 Ottobre 2024
10,0
Amazing dinner with spaghetti with seafood served flambéed which I recommend to 💯
Quiet place and impeccable service.
A real cuddle.
Martina Gheza
.
17 Settembre 2024
10,0
After several years I returned to this place which had left us with a good memory.
Unfortunately the service has gotten worse (it wasn't great before), and the quality of the food has certainly not improved in relation to the significant increase in prices.
The portions are also smaller than I remembered.
Lorenzo Romano
.
14 Settembre 2024
6,0
Best, nicest and most authentic restaurant we have been to in Levanto, spaghetti vongole is a must try, nicest service and nicest atmosphere in a small side street close to camping Aqua dolce
Sussie Sønderhave
.
12 Settembre 2024
10,0
Mixed experience:. We only had 2 starters. The calamari was grilled, well prepared and presented - 16€ ok. The small, breaded 8 pieces of Gamberi (shrimps) for €13 were cheeky in price. Tasted like supermarket goods. Aqua €2.50 very fair and beer price €3 as well. Show program: The dishes for 2 people are brought to the table with a flambéed dough casing on fire. Just show. The service was friendly and Coperto was low at €2 per person.
P L
.
10 Settembre 2024
6,0
Friendly and nice waiters, the food is good XD
Gesù Cristo
.
04 Settembre 2024
8,0
Go there! As a group we tried different dishes from the classic pesto (super) to fried anchovies to try. If you like fish, it's a must to try the spaghetti (or linguine) with seafood flambé...top top. Very pleasant surprise with buffalo meat in a seaside place: exquisite. The desserts are also absolutely top notch
michele a
.
28 Agosto 2024
10,0
Siamo tornati in questo locale a distanza di qualche anno. Abbiamo chiesto se fosse possibile una variante di un piatto: risotto ai frutti di mare invece degli spaghetti alle vongole. La particolarità sta nel fatto che vengono serviti in una padella ricoperta da pasta di pizza che viene servita “flambé”, ovvero con fuoco acceso sopra la copertura. Ci è stato risposto (giustamente, ricordiamoci che bisogna sempre capire che vanno rispettati i tempi che servono per fare un piatto, soprattutto se siamo in piena stagione) che essendo lunedì non ci sarebbero stati problemi. Così è stato, il risotto era superbo, le cozze alla marinara anche, nostro figlio ha preso le penne al ragù e le ha trovate super buone (la bocca della verità) . Personale super disponibile e attento, passava spesso a chiedere se fosse tutto a posto. Il titolare è estremamente competente e cordiale, un piacere scambiarci due chiacchere. Il vino della casa degno di nota. Gli amari (ci hanno consigliato un amaro ligure decisamente buono)ci sono stati offerti. Totano blu è situato nei carrugi di Levanto, in centro ma in un vicolo molto tranquillo. Locale storico, per noi assolutamente da provare, per coppie, per amici, per famiglie.
LauraPistoia_Italia
.
20 Agosto 2024
10,0
The food was amazing! The staff recommended the main dish and the wine. Definitely the right choice! Had the acciughe, the tuna and the tiramisu for dessert.
Bibi1101
.
22 Luglio 2024
10,0