Wonderful setting. The staff are very professional and friendly, without pretentiousness.
The food is local, precise, not heavy, and mostly seafood and vegetable-based which is our preference for fine dining.
The menu progression over the 8 courses is excellent. The two michelin stars are well deserved.
Alex
.
31 Agosto 2024
10,0
Esperienza n. 2 in quella che era stata una delle migliori cene della mia vita. Purtroppo la seconda volta è stata davvero deludente. Il menu è quello da cinque portate di cui due scelte da noi (paccheri con spuncilli, patelle e ricci di mare e pescato del giorno). I primi tre antipasti sembravano amuse-buche. Ambiente molto bello con vista spettacolare; purtroppo nessuno dei piatti ci ha fatto dire wow come la prima volta.
CarloMilano
.
25 Agosto 2024
6,0
Good pizza.. But endless waiting.. For two stinks we waited 1 hour and 20 minutes.. I think the problem is the takeaway..
Amalia Ficca
.
24 Agosto 2024
8,0
Ho avuto il piacere di cenare al ristorante Torre del Saracino di Gennaro Esposito e posso dire che è stata un'esperienza straordinaria. Ogni piatto che abbiamo assaggiato era una vera delizia, frutto di una ricerca attenta e della valorizzazione delle materie prime del territorio.
Tra i piatti che ci hanno colpiti di più c'è stata l'ostrica con spremuta di cantalupo, kumquat e pesto di rucola : una combinazione di sapori freschi e armoniosi che ha stupito il nostro palato. La dolcezza del cantalupo e l'acidità del kumquat si sposano perfettamente con la delicatezza dell'ostrica, mentre il pesto di rucola aggiunge un tocco di freschezza.
Un altro piatto da non perdere è la **minestra di pasta mista con crostacei e pesci di scoglio. Era un vero e proprio abbraccio di sapori del mare, con una cottura perfetta degli ingredienti e un equilibrio di gusto che ci ha lasciati senza parole.
Inoltre, voglio sottolineare la professionalità e la disponibilità del personale, che ci ha fatto sentire come a casa. L'atmosfera del ristorante è accogliente e curata nei minimi dettagli, rendendo ogni momento speciale.
Consiglio vivamente il Torre del Saracino a chiunque voglia vivere un'esperienza gastronomica unica e autentica. Non vedo l'ora di tornare per provare altri piatti deliziosi!
Pao73pm
.
17 Agosto 2024
10,0
My first experience with chef Gennaro Esposito.
It was not a dinner but rather a unique experience. A tasting journey from appetizers to desserts, to coffee that makes you feel at home.
An apotheosis of flavours.
Thanks to all the staff who made our evening magnificent and exciting.
Gianluigi Catuogno
.
04 Agosto 2024
10,0
We were there today for lunch, divine to say the least!!! Culinary delicacies and superlative wines, a wonderful, fantastic view, extremely polite and friendly waiters (I left them a generous tip ☺️ well deserved), we also met the great chef Gennaro Esposito with his persuasive smile! What to say? We'll see you again soon! ☺️👍
Marco Puzone
.
24 Luglio 2024
10,0
I ate in a real starred restaurant!!! The guys on the staff are fantastic, nice and friendly. I managed to have dinner with the red wine highly recommended by the sommelier. The chef, I take the liberty of calling him Gennaro as a friend, because that's how he makes you feel, a "great" Password "fantastic"
Francesco Stefani
.
22 Luglio 2024
10,0
An experience to do at least once, spectacular views, qualified and very kind staff. It was a discovery with every course, an explosion of taste. Not to mention the fact that the chef personally comes to the tables both at the beginning and at the end of the meal to say hello, very nice. Thanks to the whole team and chef Gennaro
lucia valente
.
09 Luglio 2024
10,0
An experience for which it is difficult to find suitable adjectives, you just have to live it to understand. We were pampered from the beginning to the end of this splendid evening. Congratulations to the kitchen team and the impeccable, attentive and always available dining room staff. Thank you so much
Serena Esposito
.
27 Giugno 2024
10,0
Tradition of flavors with
innovation in preparation.
Formidable aesthetics in the presentation of dishes.
Taste and flavors (in our case sea) that tell the story of the gulf on which Torre del Saracino overlooks.
Cellar that indulges every whim.
Staff and collaborators of chef Esposito - with whom we spoke familiarly and to whom our praise goes - of the highest rank.
Alfonso Sabatino
.
25 Giugno 2024
10,0