We came to Rome to see in the new year and had picked out a couple of restaurants we wanted to eat at, went to Terra Mia on the first night and didnt want to eat pizza anywhere else ever again.
It was amazing, best pizza I have ever eaten, staff were friendly and very helpful, if you are going to Rome please please eat here, you will not be disappointed.
David Dunne
.
04 Gennaio 2025
10,0
Very good, the best pizzas we have tried in Rome, it is worth coming to try them. We really liked La Diavola in particular. If we can we will come back!
David Olivé Farga
.
03 Gennaio 2025
10,0
Best place I ate in Rome, nice people serving superb pizzas at a reasonable price
daniel short
.
03 Gennaio 2025
10,0
Contemporary Neapolitan pizza, light dough, super filling.
Andrea Tassone
.
23 Dicembre 2024
10,0
Went there twice during our stay in Rome. Among other things, I had the best Spaghetti Vongole of my life, really tasty! You feel totally welcome and the staff is great, big praise!!!!!! The prices are more than fair! Gladly again, greetings from Berlin
Christian kammann-fehling
.
23 Dicembre 2024
10,0
Great discovery!!! Excellent Neapolitan pizza with an equal choice of Belgian beers (not the usual commercial ones)... Very warm and well-attended mood 🤩 I highly recommend it
Daniela Lanzetta
.
23 Dicembre 2024
10,0
Staff in general was really welcoming. It was my first time trying an Italian pizza(Pizza Neapolitan) and I think it was good. They also offered a cake for free which was also delicious.
Mert Hadduroglu
.
23 Dicembre 2024
10,0
Good place on the outskirts of Rome, very attentive service, good value for money
meritxell rodriguez de lera
.
22 Dicembre 2024
8,0
Pizza e piatti napoletani che non hanno nulla da invidiare alle pizzerie stra famose di Napoli.
Tanti gusti di pizza, dalle classiche alle particolari: io adoro la DOP con i pomodorini del Piennolo, ma sono speciali anche quella con la genovese (ragù tipico napoletano), l'ortolana (vegetariana ma con le verdure soffritte come solo in Campania sanno fare), la Nerano (trasposizione su pizza del primo piatto della Costiera, zucchine e provolone del Monaco)..
Non mancano i tipici fritti, montanare e montanarine, frittatine di pasta e angioletti stracciatella e pomodorini.
Tra i dolci il babà, la crema catalana, la Caprese e in periodo pasquale una notevole pastiera fatta con la ricetta della nonna
Il personale è molto cortese e il proprietario Mauro sempre gentilissimo. Ci torniamo spesso portando ogni volta amici diversi.
Capri70
.
08 Ottobre 2024
10,0
Pizza tipica napoletana, semplicemente poesia magistralmente creata da Michele.
Ai tavoli Naiara, gentilissima ed impeccabile nel servizio.
Complimenti al titolare, Mauro, cortese e disponibile sempre.
Ci torniamo ogni volta volentieri e ci torneremo ancora senza dubbio, anche per l’ottimo rapporto qualità/prezzo.
Alla prossima!
Umberto1968
.
24 Agosto 2024
10,0