Congratulations from the bottom of my heart. Finally a place where you can eat well and appreciate the quality of the raw materials. Without too much unnecessary sophistication but great mastery of the Chef. Really worth trying again. Nice experience to do again and again. A must for anyone passing through Castellammare
Giuseppe Di Ianni
.
19 Luglio 2024
10,0
What an amazing experience! Food was superb, local, with all the fresh produce from the garden. We loved every second and every flavor! Chef Joseph is talented, friendly and welcoming. Don’t miss it!
Aymeric Buchwald
.
20 Giugno 2024
10,0
By chance we found this farmhouse on the internet with excellent reviews and we decided to try it! I tell you that even before arriving we were surprised by the attention that the restaurateurs had towards us by sending confirmation and waiting messages! 😊 last night there were 6 of us and we tasted both land and fish dishes and it was all delicious and well presented. The dessert, the final surprise, delicious. The very good chef and the very nice dad. Thank you for everything for the excellent dinner, we will definitely see you again
Rosa Corvino
.
16 Giugno 2024
10,0
Comfortable, clean and welcoming, good food, excellent food, excellent and tasty flavours, try it, it's worth it
Tina Amodio
.
16 Giugno 2024
10,0
The best restaurant I have been to in the South of Italy🩷🩷
Fabiola Martinez
.
05 Giugno 2024
10,0
Enraptured by the family-run food, but the chef really knows what to do in the kitchen to delight you, I ate fish including raw fish and a fantastic first course.
carlo roselli
.
22 Maggio 2024
10,0
Agriturismo terra e sapori
Siamo arrivati con aspettative molto alte, date da giudizi entusiasti.
Siamo nell’ entroterra di Castellammare, il locale è una trattoria molto semplice a conduzione famigliare, con annessa la coltivazione di alcuni prodotti, tra cui gli ottimi carciofi presenti in diversi piatti. La cucina è semplice, (dove il carciofo la fa da padrone).ma preparata bene. Porzioni abbondanti, forse un po’ troppo per i miei gusti che invece privilegio l’impiattamento gourmet, mi rendo conto che è un mio gusto personale e non è questo il posto).
Plauso per il pane e grissini fatto da loro, che a mio parere è stata la cosa migliore del pranzo.
Buono l’ antipasto di terra, con alcuni tortini di verdure.
Discreti i paccheri carciofi guanciale e provolone del Monaco, ottima la cottura al dente della pasta.
Il vero problema qui è il servizio improvvisato che credo sia gestito dal proprietario , purtroppo (per noi) assolutamente inadatto al compito. Non mi riferisco al saper portare in tavoli i piatti quanto, senza entrare nei dettagli, nella gestione della comunicazione con il cliente, a volte inopportuna. Il rischio
Piccoli accorgimenti che consiglierei: il servizio fatto da un ragazzo preparato, la possibilità di avere almeno un paio vini (di qualità) al calice, il caffè servito in una tazzina di ceramica invece che in quella di carta.
Prezzo ottimo a mio parere, con gli accorgimenti consigliati si otterrebbe un’ottima trattoria casalinga.
Il voto complessivo è data dalla media tra cucina (4), prezzo (4) e servizio (1)
AugustoDavico
.
11 Maggio 2024
6,0
Compliments to the chef, everything is excellent, the quality/price ratio is also very honest, which, especially in this particular economic period, is not easy to find in all the places in our area
Salvatore Tufano
.
01 Maggio 2024
10,0
Excellent experience, quality food and top cooking, I recommend it.
Valeria
.
14 Aprile 2024
10,0
Abbiamo prenotato con la famiglia per pasquetta, ci siamo trovati benissimo, accoglienza familiare, locale accoglientissimo. Per lo chef, Giuseppe, menzione a parte...una persona dal cuore buono; questo si riflette nei suoi piatti buonissimi che sanno di passione e maestria. Le materie prime sono di primo...
MarioM14
.
02 Aprile 2024
10,0