Very relaxing, family-friendly atmosphere, excellent food with typical Ligurian dishes, fabulous goat and beans... we will return and recommend it... if the spa reopens, it will truly become a place of absolute relaxation.
Rachele Scarton
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31 Agosto 2025
8,0
Very nice site, very well received and the dishes are excellent, real cuisine, I recommend
Stephane Lachaud
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30 Agosto 2025
10,0
So good! Best in Pigna! Lovely setting, super tasty food!
Chloe
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22 Agosto 2025
10,0
After a pleasant and enjoyable stroll through the historic center of Pigna, and beyond, we stopped at this splendid restaurant. We ate lunch under a cool pergola with a fantastic view of the mountains and the quaint village of Pigna. We shared an appetizer course, which delighted us with typical Ligurian flavors. We then chose two dishes of the day: ravioli with porcini mushrooms and fried porcini mushrooms. Everything was delicious, and the fried ingredients were light, dry, and crispy. A good Pigato wine accompanied everything. We shared a perfectly prepared bonet. Highly recommended for quality and price. It's no coincidence that it's featured in the Michelin Guide.
Monica Lasorella
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18 Agosto 2025
10,0
An experience to try again and again, season after season.
Simple and flavorful cuisine.
Michel Martinez
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16 Agosto 2025
10,0
We had a tasty lunch. The pastas were of excellent quality—very fresh and full of flavor. With the pasta, we enjoyed a delicious organic red wine.
Unfortunately, the service was very poor. Upon our arrival, we were not welcomed properly, and the man who served us was very unfriendly.
We rate this restaurant with three stars because of the poor service, not because of the food.
Demi Tieleman
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16 Agosto 2025
6,0
We ate outside in the super pleasant climate and with a great view of the town. The dishes were excellent and truly tasty! My family and I were looking for traditional cuisine and were pleasantly surprised! Highly recommended!
Alex Cappellari
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14 Agosto 2025
10,0
Excellent restaurant with Ligurian food. Beautiful terrace overlooking the village.
Lorenzo Giuntini
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07 Agosto 2025
10,0
Menu dégustation à 39€ avec série d'antipasti puis ravioli puis gigot. Tout était délicieux et si vous avez encore faim après tout ca, chapeau!
Service familial, cadre superbe avec vue sur le village et les ex termes.
Chaudement recommandé
ride_and_dive_1965
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18 Maggio 2025
10,0
Tappa fissa quando siamo a Bordighra..30 minuti di strada ma ne vale assolutamente la pena.
Cucina ( vera) di territorio che segue la stagionalità dei prodotti..cucinato stellare che si esalta nei vari assaggi goduti. degli antipasti..sardenara..pistu ( crema di pomodori secchi con olio).crespelline ai carciofi ,barbagiu ( pasta fritta con ripieno di verdura di stagione)..frittatatina di ortiche..crocchette di verdura ..tutte cucinate al momento e servite calde.Spettacolari.Fra i primi ..tutti di nota.spiccano i ravioli..fatti in casa..con ripieno di carciofi.serviti con burro fuso e i tagliolini al ragù di coniglio..Ottimi.Poi ..in menù.. costolette di agnello..servite anche impannate.. cosciotto di agnello..capra con fagioli ( presidio Slow Food).carciofi ripieni.Noi si è scelto cosciotto..tagliato e porzionato al tavolo..arricchito dal suo intingolo..la carne tenerissima..indice di qualità e capacità in cucina.Per finire i dolci..tutti prodotti dal ristorante..mitici la crema zabaione servita calda con una buona cialda.e il bonnet.Carta dei vini incentrata..a pieno titolo.su Rossese e Pigato con indicazione delle varie sub zone di provenienza...quindi..ovviamente.abbiamo scelto un ottimo Rossese.cantine Terre Bianche di Soldano..per accompagnare la cena.Locale pulito.servizio gentile e capace..la maestria nel cucinato..i prezzi corretti fanno sì che appena usciti dal locale si pensa già a quando vi si possa tornare.Bravi veramente..frequento il locale da anni e mai una volta sono stato deluso
vittorio
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27 Aprile 2025
10,0